Tot ha canviat

Un relat de: agsi24

Ja fa 2 anys que t'en vas anar sense donar-me cap explicació, i no puc evitar de pensar en tu cada vegada que sona la nostra cançó, la meva cara canvia en instants i tinc ganes de plorar, pensant que vaig fer perque ja no estiguis al meu costat.
A vegades em dona la sensació que et veig a una discoteca o al carrer i el meu cos comença a tremolar, no em puc imaginar com seria tornar-te a trobar.
Encara em pregunto si seria capaç de perdonar-te per anar-te'n sense dir res i començar de nou la nostra relació, hi dono voltes i no trobo la resposta, em vas fer molt de mal i no t'en vas ni adonar.
Et vaig dir que sempre et duria amb mi, que el dia que et deixes d'estimar em treuria el teu regal, (encara el porto), no puc evitar-ho, per més que em canvi la vida segueix-ho estiman-te.

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • ja te l'has tret...[Ofensiu]
    montxita | 06-11-2006

    no?? (el regal vull dir)
    suposo que amb el temps has anat veient que no cal anar patint per algú que no et dóna el que necessites ni accepta el que li dónes tu.

    Endevant amb els somriures!!!!

l´Autor

agsi24

5 Relats

12 Comentaris

11878 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33