Sentiments perduts

Un relat de: agsi24

Amb tu tot era màgic, especial, enigmàtic, em feies somiar en un mon perfecte i vivia feliç sabent que estaves al meu costat per cuidant-me i estimar-me. Jo ho vaig et vaig arribar a estimar d'una manera incontrolable, no podia deixar de pensar en tu, i cada dia que et veia més desitjava altre vegada tenir-te entre els meus braços per pogué altre cop desfer-nos en aquell petó ple d'il·lusions.
Ara aquella il·lusió ha marxat amb tu i amb ella t'has endut el meu cor, destrossat per haver perdut un gran amor, un cor que mai arribarà a estimar igual perquè sempre tu en tindràs un tros.
Sempre t'estimaré

Comentaris

  • Yrch | 14-07-2005 | Valoració: 10

    només dir-te que el teu relat m'ha fet plorar (no sé si això és bo o dolent per a tu...)
    Estic passant per una situació molt similar, però ell a més és... perdò, era el meu millor amic... i no puc més. He parlat, he parlat moltíssim amb ell, i no sé si per part seva o meva, o dels dos... pero avui he sabut del cert que totes les paraules, crits i desesperacions son inútils, que ja mai serà el que era.
    "Les coses cambien...", les últimes paraules que he escoltat de la seva boca, avui, abans de fartar-me a plorar.
    Però no son les coses les que cambien, son les persones i els seus sentiments (amors, odis, rencors... confiança, que es perd), i les coses cambien a conseqüencia d'això... :(
    Estic intentant convence'm de que algún dia podré estimar a algú tant com a ell, però el meu cor, molt al fons, sap que això és impossible... ell s'ha endut la meva vida ja...
    i no sé que més dir... m'he desfogat... jeje
    Moltes gràcies pel teu comentari ;P
    I recorda que l'amor és molt bonic, és preciós estimar i sentir-se estimat, però sempre que no et fagin mal, i sobretot, sempre que no hi hagi amistat pel mig, perquè si et fan mal, (cosa normalment inevitable... son dos cares d'una mateixa moneda) i s'acaba, perds l'amor i l'amistat... :(
    MORALEJA? No enamorar-se mai del teu millor amic o amiga :( -parla la veu de la experiència-
    ja saps que m'ha agradat el relat. Petons, abraçades, ànims i a ser forts! que la vida és dura, i em temo que "això només és el començament d'una escala que no te fi" (paraules d'ell també...¬¬ com pots veure, no me'l trec del cap).
    Bueno, em vaig despedint... xD petons!

  • montxita | 19-04-2005

    Quants sentiments junts! molt bé!
    Però no és dolent estimar una persona , però sí dependre d'ella. Totes i tots tenim un interior que només coneixem nosaltres, i no hem de deixar que ens el prenguin.
    Lluny, a prop, una mirada, un somriure, una mala cara, una esquivada, un cop, una empenta, un tu. No oblidis: un tu!
    A viure!!!! un petó!

  • m'encanta![Ofensiu]
    xianema | 12-04-2005 | Valoració: 8

    primer de tot dir-te que m'ha conmogut molt el teu relat ja que a mi em va passar exactament el mateix i se que es perdre a aquest gran amor que vas tenir. he de dir-te que no t'has de quedar tan sols amb aquest noi que tan has estimat i si encara ho veus be, aprofita-ho i no el deixis escapar de nou. a mi aquest amor em va tornar a correspondre, em va costar, pero ara soc la noia mes feliç del món. anima't i fins la proxima ! (K)(K)(K) si es lamor de la teva vida tornará... no pateixis.
    i si no ho es... en busca d'homes que n'hi han milers!

    GeMmA

  • Q macu![Ofensiu]
    Sareta_16 | 08-04-2005 | Valoració: 9

    Un escrit ple de sentiment i sensibilitat...És molt bonic. ^_^
    Només dir-te que aquesta persona no s'ha emportat tot aquest món que encara resideix dins teu si no que s'ha emportat tan sols una part que mai més podràs recuperar...
    Però un dia d'aquests quan menys t'ho esperis una altre persona t'obrirà aquest món que penses que no existeix...
    I tornaràs a estimar amb aquesta passió tan boja a la nova persona, tot i que la anterior la portaràs ben dins.
    Aquests sentiments no els recuperaràs mai però en vindran de nous que te'ls faran aparcar! :)

Valoració mitja: 9

l´Autor

agsi24

5 Relats

12 Comentaris

11871 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33