TOT DESITJAN A BURT LANCASTER...

Un relat de: anna antoñico muntal
Aquella pel•lícula que veié de joveneta sempre l’havia pertorbat. Es va comprar el DVD i cada cap de setmana asseguda davant del televisor veia passar aquella escena tan meravellosa de la platja, i el seu sexe s’humitejava fins gairebé arribar al orgasme.
L’escena de la pel•lícula “De aquí a la eternidad”, va ser rodada en una platja d’una illa de Hawai. En el seu repartiment apareixien dos artistes excepcionals: Burt Lancaster i Deborah Kerr, dues estrelles que veien explotat el seu potencial eròtic. Se’ns mostrava la masculinitat de Lancaster en front d’un personatge tèrbol interpretat per una gran actriu , molt llunyana a la tipologia de les “sex símbols” de l’època. I això donava a la seqüència aquell component sexual que la feia somniar en fer sexe en una platja, embolicada en el cos d’en Burt Lancaster.
Les onades els embolcallaven i es barrejaven amb els cabells i la suor que provocava la seva passió. L’actor convertit en un home fora de la ficció li acariciava els pits encara turgents. Tenia els mugrons erèctils i sentia com la llengua d’aquell home recorria tota la seva boca. Tot seguit ell la va penetrà i ....al obrir els ulls la televisió estava engegada i la pel•lícula quasi bé acabada. S’havia adormit i al despertar d’aquell somni es va sentir abocada, com sempre, cap a una solitud aclaparadora, quasi desesperada, on l’única manera de tenir sexe era mirant aquella pel•lícula setmana darrera setmana.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

anna antoñico muntal

5 Relats

1 Comentaris

2464 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00