t'estimo

Un relat de: carly91

T'estimo,
No sé el perquè, però és així.
No ho entenc, però ets la persona que m'agradaria que estigués al meu costat la resta de la meva vida... però, si no és així, m'agradaria que fossis una persona que al passar per la meva vida deixi una petjada marcada per sempre.
No sé perquè estic dient tot això si sé que mai et tindré amb mi...
Sempre em veuràs com una amiga amb la que pots confiar, però sent això per tu ja estic contenta, no puc demanar més, tampoc puc obligar a fer res a ningú.
Va haver un moment que no vaig poder més, vaig dir-te tot el que sentia per tu, però tu no em volies... només em veies com una amiga, i des de aquell moment es va quedar així. Però des de aquell dia cada cop que passava a la vora teu em sentia tant avergonyida... perquè jo continuava sentint el mateix encara que tu no...
De tot això fa més d'un any, però que t'estimo fa casi dos anys... La gent ara ja no se'n recorda i es pensen que ja t'he oblidat, però no és així, no he parat d'estimar-te en cap moment, i crec que em costarà molt deixar-ho de fer.
Abans de coneix-se'ns mai havia pensat estar enamorada de tu, mai! Però des de el primer moment que vam parlar em vas començar a agradar saps? Primer va ser com una distracció, a mi feia temps que no m'agradava ningú i com et trobava monu... però per culpa d'això no m'he pogut oblidar més de tu.
Cada nit penso en tu, en què si algun dia estaríem junts... són somnis perquè això és impossible.
Ara estàs amb la noia que t'ha fet estar bé de veritat, la que t'estimes de veritat, la noia que passaràs molts dies de la teva vida, i en el fondo estic contenta, perquè et veig molt feliç amb ella.
Encara t'estimo, mai havia sentit res tant fort per una persona ni durant tant temps... però es que estic enamorada de tu.
Se'm fa molt difícil estar amb tu cada dia i no poder-te dir l'ho molt que t'estimo, las ganes que tinc d'abraçar-te, de besar-te... jo sempre voldré alguna cosa més am tu, esperaré el temps que fagi falta.
Encara que tu no vulguis res, jo no puc evitar els meus sentiments, sento una cosa massa forta per tu.
Saps quin és el meu somni? Estar amb tu, estar amb tu sempre. Que em facis petons, que m'abracis.
Somni impossible ho sé, però és el que desitjo amb tot el meu cor... perquè t'estimo!

Comentaris

  • Encara que tu no vulguis res,[Ofensiu]
    kispar fidu | 31-12-2007

    "jo no puc evitar els meus sentiments, sento una cosa massa forta per tu."

    "Se'm fa molt difícil estar amb tu cada dia i no poder-te dir l'ho molt que t'estimo, les ganes que tinc d'abraçar-te, de besar-te... jo sempre voldré alguna cosa més amb tu..."



    **

    bones de nou. Ja que en tenies dos, he pensat en fer un cop d'ull a aquest altre... Aquí sí que no puc dir que no... 100% identificada... i més ara "que mai"... porto ja més d'un any... va començar en amistat, va seguir amb gran amistat, confiança, fidelitat, intimitat... i per mi, va transformar-se en desig i enamorament... No deixar de pensar-hi, tenir-la al cap constantment, pensar en ella en cada un dels meus passos i actes... inevitable. I tens raó, encara havent-li-ho dit i sabent que ella no sent el mateix; jo segueixo somiant-hi. I hi ha dies que em costa estar al seu costat, perquè sento que per dins em recorren massa sensacions i no puc passar-les per alt... I també sento com si li estigués fent mal... perquè ella intenta fer-me sentir a gust, ajudar-me... i jo no puc deixar d'estimar-la...

    Espero almenys, no perdre la seva enorma amistat que estimo i valoro moltíssim.

    No hem de dessistir!

    ànims i bons entrada d'any!
    Gemma

l´Autor

carly91

2 Relats

8 Comentaris

4512 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Últims relats de l'autor