Somni d'una nit

Un relat de: trobadora

Està a quinze metres de mi, rient i passant-s'ho bé com sempre. Jo aquí mirant-lo, la multitud no em deixa veure'l, sovint faig gestos amb el cap, dissimulats es clar, per poder-lo veure. Acaba de dirigir una mirada cap al meu sector. Ara una noia ha fet que es giri cap a ella, per què amb mi no ho fa això? Ara s'acosta a parlar amb un amic, estan a deu metres de mi, perquè em miren els dos? M'estic posant molt nerviosa, vull mirar-lo però em fa por que noti que m'estic posant molt vermella. Encara m'estan mirant, vull marxar a casa i escoltar música, no vull veure'l. Ara s'acosten una mica més, set metres. Mare meva! Ja està em distrauré amb el mòbil, espero que no m'estigui mirant perquè ara si que semblo un tomàquet! Un moment! Què fa? Per què s'acosta més? Ja no ho aguanto, me'n vaig a fora a fingir que parlo amb algú pel mòbil. Uff! Ja està, ja estic a fora, gràcies a Déu. Es pot saber qui és el pesat que m'agafa el braç?
-Què fas?-. Merda es ell!
-Hola Laura!
-Ah! Hola guapo-. Laura com pots ser tan patètica?
-Què fas aquí fora tan sola?.
-Mira que vull trucar la Mònica...-. Para de dir tonteries!
-Ah!Quina sort, ja em penava que diries que anaves a trucar el teu novio!
Un moment què acaba de dir aquest sonat? Què vol dir això? Tia digues alguna cosa que ja portes més de deu segons sense obrir la boca!
-No, no tranquil-. Seràs creguda nena, com se t'acudeix?
Ara em somriu, que maco que és! Un moment perquè se m'acosta ara? M'està intentant fer un petó? No em dirà alguna cosa a la orella!
- Anem a fer un vol?
- Per què?.- Laura decidit avui no hauries d'haver sortit de casa! Està claríssim perquè vol anar a fer un vol! No, no! Això és una broma...
- No vols estar amb mi?
Laura, saps que? No parlis agafa'l de la ma i que et porti fins a la fi del mon si cal. Quines mans més protectores, m'agafen amb força, el cor m'està a punt de sortir-me del cos!
-Avui estàs molt guapa!
Ai mare meva! Se m'està quedant aquella cara de tonta!
-On vols anar?.- Per fi he dit alguna cosa intel·ligent.
- Per què no anem al lloc de sempre?
-Vale!
Vale! Ho he dit com una nena cursi! No i a sobre al lloc de sempre! El lloc on després passo quan no i és i em poso trista, hi on no paro de recordar moments inoblidables.
Anem caminant, junts com abans, idíl·lic! M'està explicant alguna cosa de futbol que no entenc, però em faig la interessada i el somric, sembla que li agrada, però coneixent-lo, quan estiguem allà em demanarà el que sempre em demana. Ja i som! Em fa un petó! Que llençat no? No el recordava així! Ara obre la boca, jo també i em posa la llengua! Fa moviments circulars, i fa aquell soroll de plaer, una mena de mhh! Com m'agrada! Ja està m'he quedat mig atontada. Ara em toca el cabell, separa la seva boca de la meva, i em mira fixament als ulls, mentre m'acaricia la cara. Em fa molta vergonya mirar-lo, però m'aguanto i el miro fixament.
-M'encantes Laura!
No si-us-plau això no m'ho diguis que m'ho crec! Que guapo està avui! Com li brillen els ulls!
Ara s'assenta i em condueix sobre les seves cames, m'assento, em mira, em toca el cabell, li acaricio el rostre, m'agafa la ma i m'hi fa un petó. Noto com em batega el cor, i suposo que ell també, i mig poble.
Ara em parla i em recorda quan cada nit quedàvem i veníem a aquest lloc, m'estic posant trista, però el tinc al meu costat, ja en tinc prou!
Em torna a fer un petó, noto el gust de cervesa, ell deu notar el gust de malibú amb pinya, quina combinació! Em posa la ma sota el jersei i m'acaricia l'esquena, té les mans molt fredes, però m'encanta que em toqui! Ara la mà es dirigeix cap a la panxa, ara és un moviment més lent, però tinc por del que intenti. Continua fent-me petons i fent aquell soroll! Aquest nen vol que em quedi morta no? El cor m'explota, no respiro, cada cop que noto la seva mà a la panxa, milers de papallones pugen panxa amunt! Ara aconsegueixo empassar saliva, i vinga! Ja s'ha sentit aquell soroll tan estúpid! Que trist! Se li ha escapat el riure! Se'n fot de mi!
-No passa res.- em diu a cau d'orella amb una veu dolça, tendra, seductora.
Aprofita per dir-me que fa molt de temps que espera això, per què em diu aquestes coses sempre quan va begut, i després no em diu res? Em torna a fer petons, ara per tota la cara, baixa per el coll. La mà puja cap al pit, això ja no m'agrada tant! Però si no el deixo s'enfadarà! Ha notat que estic tensa i a tornat la ma a l'esquena! Uff! Es que m'encanta! Em respecta, és pacient, està esperant que algun dia li deixi fer amb mi el que vulgui, però jo no vull, no em sento preparada, a més tinc por de que ho expliqui, i que la gent digui més coses de les que ja diuen! Però fa tant de temps que ho espero! I ell? Deu ser verge encara? Si li pregunto semblaré una calenta no?
- Laura t'has enrotllat amb algú des de cap d'any?
-No, i tu?.- Laura tia parla una mica més, que s'avorreix!
-Jo no tu prometo!
No sé si creure-me'l, però quin remei em queda, a disfrutar del moment! Ha notat que ja no estic tensa...Em diu que si vull anar al seu garatge, li dic que si! No sé si estic fent bé, però ara mateix és el que vull! Ja hem arribat, ha passat tot molt de pressa! Ens comencem a fer molts petons, em treu el jersei, igual que a les pel·lícules! Jo li trec el seu, i quan li veig la cara, el miro fixament, l'abraço, i li faig petons. M'aixeca i em porta a coll fins a un congelador! Que trist, perdre la virginitat sobre un congelador! Qui ho hauria de dir? M'estira, i es posa sobre meu. Em treu la samarreta? Merda no m'he depilat! És igual segurament ell tampoc! Uff! Em fa petons pertot arreu, m'acaricia, ho fa tant bé! Ai si tot el rato pogués ser així! Però ja veig que no! M'està descordant els pantalons, i em mira fixament! Segur que és verge? No el veig amb cap vergonya! Li descordo els seus? O espero que sigui ell?
-Laura estàs segura?
-Porto massa temps esperant-te com per deixar-te escapar.
Fa aquell soroll una vegada més! Em sembla que li ha agradat lo que li he dit, és que fins i tot m'ha agradat mi! I em comença a fer petons als llavis, petons lents, amassant-me'ls,em torna boja. S'està traient la cartera! Merda ha arribat el moment! Laura respira si-us-plau que et quedaràs aquí morta! Ja té el preservatiu als dits. L'obre delicadament, em mira i somriu...
Merda són les vuit i cinc minuts, m'he adormit! Arribaré tard a d'institut. Ha set tot un somni! Gràcies a Déu!
Encara que ben mirat...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

trobadora

3 Relats

4 Comentaris

2239 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00