Si... el món que ens envolta...

Un relat de: llbrtat_woodstock

Cadascú es lliure de fer el que vulgui, de pensar el que ell cregui i de creure en qui vulgui, però sincerament, vivim enganyats.
Una cosa que només ha portat destrucció, lluita, morts, i que hauria de dur harmonia i pau al món. No estic en contra de que la gent cregui o no cregui, simplement vull que se n'adonin el que està fent la religió en aquest món. Quantes persones han mort? Quantes guerres, atemptats, etc. han causat? Tot per el seu Déu. Déus que ensenyen a respectar les persones però que són els primers en matar-ne, Déus que ensenyen a ajudar a compartir, però que també són els primers en deixar morir milers de persones de fam o de malalties arreu del món. La qüestió és, qui te la culpa de que el món vagi tant malament, ell o nosaltres? Nosaltres que l'escoltem però no seguim la seva paraula o ell que simplement només es dedica a dictar? Senyors, la culpa és dels dos ja que, qui ens ha demostrat que aquest déu bo i piadós existeix?
Sincerament, aquest Déu, només es una excusa a la incertesa del passat. Es una excusa que serveix per no afrontar les pors de com ha vingut tot a la vida, de com ens hem convertit en això que som.
Si, l'Església només ha aportat dubtes i dubtes sobre la història, sobre de com va anar tot, també es la causant principal de guerres i destruccions.
Diuen que donen fe... una fe que aporta destrucció i més destrucció.
La veritable fe es dins de cada persona. Cadascú ha de mirar dins seu i pensar en aquest món i en el. La veritat, la fe, la solució als problemes d'aquest món estan dins de cadascú, només cal intentar mirar dins nostre i fer el possible perquè les coses vagin millor.
Això es tot.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de llbrtat_woodstock

llbrtat_woodstock

4 Relats

7 Comentaris

3793 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
*...No miris mai enrrera, tens un llarg camí per fer d'avant teu...*
*Sempre endavant...*