Redacció: Explica un viatge en vaixell

Un relat de: Baiasca

Explica algun cop que hagis anat en vaixell

Aquest "istiu", hem anat, amb el papa, i la mama i també la meva germana, a Mallorca.
Vam anar-hi en "barco". Era blanc i gros, i lleig, i feia pudor quan estàvem al port. Em sembla que la mama creia que eren uns que estaven al costat nostre, deia que eren de no se quin lloc, i que no li agradaven, i que li havien pres la feina, i també que vestien malament. Jo els vaig trobar molt simpàtics, portaven unes camises de colors molt "xules" i uns tambors en fundes i unes sandàlies així com... com d'on eren ells. No entenc perquè a la mama no li agraden.

Quan vam entrar al "barco", vam anar al camarot, una noia molt simpàtica ens va acompanyar, el papa, no se què devia veure a la seva camisa, a l'esquena, que se la mirava molt, hi devia veure una taca. Però jo no la veia, mirava i mirava, però no la trobava. Al final, li vaig preguntar al papa, que buscava a la camisa de la noia. El papa em va mirar amb cara de vergonya, la mama va mirar el papa amb cara d'enfadada i la noia simpàtica no ho se perquè estava d'esquenes i la meva germana...
La meva germana ja estava a la piscina del "barco". El papa, la mama i jo, vam anar-hi després de posar-nos el banyador, i les xancles i la crema, i els "manguitos" perquè no sé nedar. Vam anar a la piscina i ens vam trobar la meva germana. Devia tenir molt fred, perquè estava molt enganxada a un noi, però el fred li va passar quan vam arribar nosaltres. Què "guai" no? Fem passar el fred a la gent!
Vam dinar els quatre junts a la piscina, un entrepà de fuet amb tomàquet, que no m'agrada, i una aigua que estava calenta perquè la nevera no funcionava i unes patates totes aixafades i també un gelat, però estava mig fos.
Després, la meva germana va marxar amb aquell noi, anaven a jugar al camarot em va dir. Li vaig preguntar si podia anar-hi i em va dir que no, que no podia, i que si el papa i la mama volien anar al camarot, que jo no els hi deixés, perquè anaven a fer un regal molt secret per ells i no ho podien descobrir. Jo li vaig dir que "vale".
Després amb el papa i la mama, vam anar a una sala on hi havia uns sofàs molt i molt "xulos". Jo jugava a saltar de l'un a l'altre i em vaig cansar molt, i vaig seure i vaig tancar els ulls i al obrir-los, estava al camarot. I la mama i el papa cridaven, i jo tenia molta son, i la meva germana devia tenir molt fred, perquè estava tapada amb la manta i el noi aquell també.
Jo crec que estaven passant la grip, perquè quan tens la grip, el que s'ha de fer es suar i ells ho anaven molt de suats. Després la meva germana es va emprenyar amb mi, i jo amb ella, perquè no entenia per què s'havia enfadat, jo li deia que no parlaríem i que no havien descobert el regal, però a mi m'és igual, perquè és ella qui va estar castigada a casa tot l' "istiu".



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Baiasca

Baiasca

84 Relats

202 Comentaris

97641 Lectures

Valoració de l'autor: 9.34

Biografia:
La vida son casualitats i oportunitats que has d'agafar al vol.

Igual que les inspiracions.

Ja fa temps que intento atrapar-les totes.

Casualitats, oportunitats i inspiracions.

Totes son filles d'una mateixa cosa.

La Vida. I l'Amor.

http://yasminacapo.blogspot.com