quelcom

Un relat de: Indica
Avui en dia, els principis que ens inculca la societat en la que estem submergits són cada vegada menys ètics. Vivim en un entorn monopolitzat pel materialisme, el qual dóna importància als objectes i al consum i ignora l’opinió personal i l’esperit crític; no ens deixa ser autèntics.
Tal com deia Darwin, els individus d’una espècie canvien per adaptar-se al medi on viuen. Però, què passa si aquest medi està manipulat per uns quants, pocs, sense escrúpols que el converteixen en corrupte i consumista? Ens hem de convertir en això, esclaus dels diners?
Jo crec que malauradament cada vegada hi ha més gent que es ven per diners o fama. Persones a les quals no els importa vendre la seva intimitat o principis, quan no s’adonen de que estan perdent l’únic que els defineix i els fa ser únics. Que trist.
Però no tot està perdut; encara queden individus, la minoria, fidels a si mateixos que creuen fermament en els seus principis i mai els decebrien actuant d’una manera que els traís. Veuen la gravetat de la situació que els envolta i intenten romandre-hi aliens.
Espero que tots ens esforcem a formar part d’aquesta minoria.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Indica

2 Relats

0 Comentaris

528 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor