Poema de sant Jordi

Un relat de: Piratabcn

Poema de sant Jordi

Una llavor vaig plantar amb amor i

tendresa la vaig regar i cuidar esperant

a trobar una rosa la qual poder regalar

amb un dia tan esperat on tothom que

esta enamorat demostrarà el

sentiment que sempre a estat dintre

dels cors que no més han bategat amb

l'amor que ens han donat les noies que

sempre hem estimat

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer