Poema d'amor

Un relat de: Astracan

A soles.

Breu distancia,
curt oblit
el que ens pertany.

Dolça harmonia:
tu, entre els llençols
nus de boniquesa.

Plànyer-me tot sencer
gaudir la sola imatge
de la expressió teua.

Units per un cor
absent de plenitud
quant no hi és.

Els dos.

Comentaris

  • ada | 21-02-2006

    Paraules..d'un bon amant..
    ..
    ..

l´Autor

Astracan

3 Relats

3 Comentaris

2110 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Romàntic.
Per no estimar-te estimaré la veu
d'allò que em diu tot el que tu no goses
...
Per no estimar-te t'he estimat molt més
i ara dins meu tot es la teva crida
...
Miquel Martí i Pol

Jo per estimar-te he arribat a ser
sense pretendre-ho el teu volgut amant
i més potser la teva clara imatge
sense voler m'he convertit en tu.

Ara, em direu, l'amor es part de tu, però una part només que d'altres tinc. Així he pogut escriure un poc de la discordia, dos llonzes d'obvietats i més de melangia: per no oblidar-te recordaré els records i més si tu t'hi poses.

Sigueu feliços almenys el que dura un estarnut i ja ens anirem llegint.