Parlant al desert

Un relat de: Joan Antoni Estades de Moncaira i Bisbal

Us estic xerrant. Més ben dit vos estic escrivint. M'importa un rava si m'escoltau.Millor dit si me llegiu. (Clar que me llegiu encara que digueu el contrari).
M'importa ben poc la vostra opinió sobre el que escric i pens. No m'importa el que pensau i deixau de pensar.
Estic aqui enmig de vosaltres - suposats lletreferits i lletreferides - escrivint el que estic escrivint. Aquesta és ara la única realitat objectiva que hi ha ,segons obviament el meu punt de vista, obviament.
Divagacions em direu. Vos torn repetir: No m'importa el que digueu.Al cap i a la fi si el que pugui escriure no vos interessa,perquè m'ha d'interessar el que en pensau.
I ara em dirigesc als membres del sexe femení. Al sexe femeni lletreferit i també al que no és lletreferit. A les dones maques i a les que creuen esser maques i per creure's maques ja pensen tenir la Seu plena d'ous i haver tocat el Cel amb un dit:
"Senyoretes o Senyores tan alliberades com preteneu ser.
Sóc ridicul.Jo som ridicul, ilús,estúpid. Mai fruiré de vostres petons/besades. Per altres seràn sempre vostres caricies i la sensualitat dels vostres llavis de famella en zel. Mai se vos ocurrirar veure'm con un home.Tot lo més com una "bona persona" o sigui un beneitet. No m'importa. Jo faré el meu cami ."
Sóc el que sóc Jo som jo i el que jo som és perquè ho som jo. Vaja bajanada!.
Torn repetir. Seguiré caminant. Seguiré buscant/cercant encara no em quedi res ni un euro a la butxaca. I si em posau entrebancs perquè no trobi, "contra viento y marea" seguiré buscant/cercant i caminant.

Comentaris

  • Un bon article... Colpidor...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 11-10-2005 | Valoració: 9

    Un bon article, sí senyor. Un article que entristeix, però en el bon sentit. És a dir: un article que deixa una mica sec, però és el que vol aconseguir, de forma que crea interès.

    Suposo que és com una tragicomèdia. Si la gent surt rient no fa plorar, i per tant alguna cosa no funciona, oi?

    Bon relat. Endavant. I tranquil si no tens èxit. Com a administrador de La Stoa porto dos anys fotent dos articles setmanals i ja ni em preocupa la poquíssima gent que em llegeix!

  • Millor sols que ..[Ofensiu]
    Petrock | 26-09-2005 | Valoració: 10

    Millor sols que mal acompanyat. Exclent relat el teu

  • la soledat[Ofensiu]
    naimma | 26-09-2005



    A mi m´agrada la soleedat acompanyada. Gaudir del meu propi espai, del meu propi temps i sortir d´ell a l´encontre d´aquella gent que estimo.

    Sí, de vegades em sento sola, però aquest sentiment forma part del mun de sensacions i sentiments que formen part de la nostra vida.

  • Tots estem sols però en mig de la gent[Ofensiu]
    T. Cargol | 26-09-2005

    que és millor que estar sol sol i tots sóm una mica ridículs o ens sentim ridículs de vegades, suposo, tant homes com dones, vull dir.

l´Autor

Foto de perfil de Joan  Antoni Estades de Moncaira i Bisbal

Joan Antoni Estades de Moncaira i Bisbal

222 Relats

334 Comentaris

199795 Lectures

Valoració de l'autor: 9.01

Biografia:
Vaig neixer a França on els meus pares havien emigrat i quan tenia tretze anys venguérem a Mallorca d'on procedeix tota la meva nissaga.
A l'hora d'ara ja he passat la setentena d'anys. Per sang, adopció i sobretot convicció em consider mallorqui de socarrel i pet tant de llengua i cultura catalana i ho defensaré sempre. Ho he defensat al setmanari "Sóller" on ja col-laborava de petit visquent el seu fundador JOAN MARQUÉS ARBONA !Pinoi" - d'això han passat ja cinquanta anys. (Ho recordo per si acàs hi ha qui no ho sap o intencionadament ho hagués oblidat) També aquesta ha sigut la meva positura a la "VEU DE SÓLLER) i ja no diguem al quinzenal "L'ESTEL DE MALLORCA" que dirigeix i edita un entusiaste patriota del catalanisme que fuma en pipa com el santjoaner i ex-conserje de nit de l'hotel " Bahía Grande" nomenat Mateu Joan i Florit.
Ah que quedi clar que no sóc ni anti francés ni anti espanyol però sí anti centralista i anti jacobi.