More't

Un relat de: revolucio

Introducció:
Tot i tenir uan bona relació després de haver tallat amb el seu ex..
Va pensar que potser discutien més ara que estant junts, però tant estant junts com sense estar-hi.. les rabietes de nen petit del seu ex no havien canviat..
Sempre aguantan-les, estant amb ell i sense estar-hi, potser aquella noia va aguantar massa, potser havia estat encegada pel seu gran amor que sempre havia intentat demostrar-li i va pensar que no passava res, que no s'havia d'enfadar per coses així, que havia de tenir paciència.
Fins avui! potser era hora de que.. ni ella ho sabia, però una vegada més després d'haver-se discutit el seu ex li demanà perdó (per el msn, però li demanà.. ella pensava q algo era algo...) tot i que com sempre ella va pensar una trucadeta?? no hagues anat gens malament... Orgullos!!! (doncs si, era això massa orgull corria pel cos del seu exenamorat..)
La noia en un moment d'histerisme es va reconeixe a ella mateixa que acceptava les disculpes però que li ahvia tirat en cara el que havia passat... ja n'estava farta de les persones, (sempre les mateixes) que li deien les coses sense pensar-ho, amb la flama del moment, i després haguessin de rectificar, ella pensava una vegada pot passar...però cal que en siguin tantes??

Nus:
conversa calentada per el msn. Ell diu:
More't!
ella reacciona alucinant i marxant casualment tenia pressa, i pensa si és el q ell vol...

Desenllaç:
Em moriré però tu mai ho arribaras a saber.

Conclusió:
La noia havia olvidat ja a el "seu gran amor" en aquell moment de la seva vida i des de que la setmana després a deixar-ho va desapareixer el "gran amor" i no en tenia ni ganes de trobar-ne... Està bé ella, no cal que el noi li ho pregunti... tampoc ho ha fet mai...
Quan ella morí deixà una nota escrita damunt la taula del seu escritori
"Vull la teva amistat, aqui la tindràs sempre, al meu costat, només depen de tu. Està a les teves mans".
Quan ell recapacità, ana a veure-la, i només li etregaren aquella nota. Ell no creia que estava morta.

Conclusio 1:
No facis tard. La vida no t'esperarà. Vull recuperar la nostra amistat només depen d tu.

Comentaris

  • Una paraula, tant de mal...[Ofensiu]
    JBGrenouille | 18-09-2006

    Com pot fer tant de mal una paraula... potser no és la paraula, si no qui qui la pensa, qui la diu... jo també he tingut una aventura semblant, fa poc, on la meva ex-novia, en una calentura de messenger, em va dir ‹‹More't›› (acompanyat de tota mena de menyspreus).
    LLàstima que en el meu cas, ella no se'n hagi desdit.

l´Autor

Foto de perfil de revolucio

revolucio

9 Relats

22 Comentaris

15091 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
Ara per ara... res a dir...em queda molt per aprendre..

meri_yeeah@hotmail.com