MALSON

Un relat de: Larivor

Un bon dia et despertes i te'n vas a treballar. T'adones que la persona amb la que has conviscut 5 anys és una altra. Però la monotonia t'impedeix de veure-ho. Tornes de treballar. Ella està absent. No pas menys que tu que no saps escoltar el que no t'està dient. Te'n tornes a treballar i en algun moment pots arribar a pensar amb qui carai t'has despertat avui i amb qui has dinat.

Una trucada al mòbil et sacseja. No saps perquè, però entens que alguna cosa no funciona. Durant la tarda tot s'ha disparat i el que abans d'anar a dormir t'havia comentat s'ha fet realitat.

La nit es fa molt llarga. Després de cada volta al llit t'enfrontes als ulls d'una persona totalment fora de sí. Qui ets tu? Quan temps fa que dormo amb tu? La nit s'estén i en algun moment sembla que mai més t'adormiràs, encara pitjor, que mai més et despertaràs. Una ombra tremolosa t'agafa les mans amb energia i et promet que no estàs preparat. Que quan ho estiguis ho entendràs. Que el tercer ull ha s'ha obert i que ara tot és molt clar. De matinada, el sol sembla apaivagar les pors i torna a ser ella. Només és una il·lusió. No entens si has tornat a la realitat o has tornat a la ficció. Tot és molt complicat.

La mirada totalment perduda. Frases inconnexes. Incapaç de retenir ni tant sols un pensament. Rodes que volten amb els ulls tancat. Just davant del front i que s'hi paren el món serà totalment destruït. Viatges astrals. Retorns des de la mort. Reencarnacions, "xacres", "reikis" i tercers ulls. Aures, gurus i estigmes. La llum, plans paral·lels, santuaris del coneixement, i somnis plens de fades, follets i biblioteques secretes que mica en mica, pas a pas, li retorcen el cervell fins el col·lapse mental. Llavors tot explota, l'esfera no para de girar i una sensació d'angoixa i ansietat malaltissa li recorren l'espinada. El món s'acaba!

Tot un formiguer de porqueria i deliris mentals que acaben per afogar la consciència i convertir una persona en un mort vivent a les ordres d'una espiritualitat mal entesa i una colla de llops disfressats d'ovella. Després de 2 dies, amb les seves nits, de deliris i por, s'arriba a un pacte amb el diable. Et canvio 2 anys de la meva vida a base de pastilles i tu em retornes el seny i em deixes tornar al costat dels meus estimats.

Els putus gurus, "curanderos" alternatius, reikis, tercers ulls i quatre estafadors malparits han estat a punt de robar-me el que més estimo en aquest món. La meva Olga. Maleïts lladres d'ànimes, us aprofiteu d'un moment de feblesa per alliberar dins de ments alienes les vostres idees i mentides totalment depravades.

....................................................................................................................

No perdono, no oblido.
Espero veure's cremar a l'infern i si per fer-ho jo també haig de caure-hi i cauré.
No tinc por.
Que les vostres ànimes cremin eternament en el martiri de la bogeria.
Que la vostra ment sigui totalment devastada per la demència.
Us odio!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Larivor

Larivor

8 Relats

10 Comentaris

11479 Lectures

Valoració de l'autor: 8.83

Biografia:
Romà Picañol Pujal
rpicanyol@yahoo.es


Tinc 28 anys, visc a Tona, un poblet vora Vic. No sé gaire que dir-hi aqui...
Vaig estudiar filosofia però no em va pas anar gota bé, així que vaig anar per un altra camí i ara treballo...
puaj!! això no interessa, seguim per on anava....
m'agrada molt escriure desde sempre, el meu problema és la falta d'un xic de disciplina per fer-ho asiduament, espero que aquesta web hi ajudi. També soc mandrós per llegir i llegeixo menys del que m'agradaria per pura ganduleria de posar-m'hi. Els llibres que he llegit que més m'han agradat, impressionat o arribat al fons són:
El pendul de Foucault
Dune
El senyor dels anells
Em considero força... molt freak i segueixo sent un nen en molts aspectes, espero no creixer mai. Jugo al Magic (un joc de cartes coleccionables) i a l'ordinador, benbé com un nanu.
No me n'amago pas, al contrari.

Una abraçada a tots i totes!