L'ESTIU

Un relat de: MariaM
Venia de lluny, del més enllà, en un viatge interminable, itinerant. Atributs...? Festa Major, revetlles, marees i ones en el mar. Sol brillant en el cel. Quan arriba desplega tot el seu contingut, de mica en mica, pertot.
S’ho contempla satisfet, entendrit, generós. Quin do el de poder repartir benestar i felicitat: tots els atributs de l’estiu.
El seu pare l’havia distingit entre les altres germanes i germans, eren quatre. Ell semblava el més estimat i desitjat pels humans. La tardor, l’hivern, la primavera i l’estiu. De totes, n’era l’estació preferida per la majoria.
Viatjaven per l’univers; quan una arribava, l’altra marxava. Ell ha obert la maleta i han fluït els dons.
Els humans amb la seva fantasia, s’han organitzat i, cadascú s’ha preparat i ha fet amb el seu regal, el que sens dubte ha tret el millor d’ell mateix. Ha triat entre revetlles, platges, veremes, florides d’estiu, pluges d’estels...
Aprofitem l’estiu! Gaudim-ne! Només arriba una vegada l’any. Quan s’entorni, empès per la Tardor, que no ho faci decebut i ens digui: “Vas tenir la teva oportunitat i la vas perdre!”

Bon ESTIU!!

Comentaris

  • En l'estiu tothom viu...![Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 14-09-2019 | Valoració: 10

    Molt ben descrit, aquest relat sobre l'estiu... on les vivències són molt bones i amb un sol de justícia... perquè l'estiu és per a gaudir-lo de ple, des de les bones hores dins de l'aigua per a refrescar i per a les bons menjar en els quiosquets i restaurants.
    La meua enhorabona, MariaM.
    Una abraçada...

    T'invite a la meua pàgina i els dos últims relats publicats, gràcies mil...
    Perla de vellut