La nit dins aquelles quatre parets.

Un relat de: Anna Mateu
Em trobava dins les quatre parets. Estirada sobre aquella superfície còmoda i confortable. Observant tot allò que m’envoltava. Les fotos penjades a la paret. I tots aquells sentiments que en mirar-les m’absorbien. Records, pensaments, emocions.
Vaig dirigir la mirada cap a la finestra, que il•luminava aquella cambra de foscor. Darrere el vidre entelat, a causa del fred de l’hivern, s’amagava un cel completament ennegrit. Vaig agafar el meu dit índex, i amb delicadesa vaig dibuixar-hi un petit t’estimo. Podia tancar els ulls, i notar la frescor que entrava a traves de les imperfeccions, d’aquell vidre.
Vaig tornar a posar el cos sobre el llit, aquest cop asseguda. Indiferent del que hi podia haver al meu costat. Acariciant al meu vell amic, m’entres les seves cordes vocals emetien un petit ronc. M’observava amb aquells ulls penetrants, d’un color groc trencat. Podia sentir com poc a poc s’adormia relaxat sobre els meus braços. I al mateix temps, el son venia cap a mi. Els meus ulls color negre que tant m’agradaven, es començaven a fer petits. Vaig estirar-me acompanyada dels meus múltiples pensaments. I lentament amb vaig adormir.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Anna Mateu

3 Relats

4 Comentaris

2214 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00