La mirada interior

Un relat de: Vesna

La pau interna amb un mateix és molt important per saber afrontar les situacions que ens anem trobant dia a dia.

A través de les meves reflexions i intentant ser coherent i conseqüent amb els meus actes tracto d'obtenir aquest estat que fa que un es trobi plenament a gust amb si mateix. Després d'un temps duent a terme aquesta practica arribo a la conclusió de que no podria ser ni actuar d'una altra manera de com ho faig simplement perquè no em sentiria be amb mi mateixa i jo no sóc capaç de viure mirant-me al mirall cada dia pensant que el que veig és la disfressa del que realment voldria veure.

Com tot a la vida sóc conscient de que hi haurà gent a la que les meves actituds no li agradaran o simplement no les entendran però no per això he de deixar de ser el que sóc per ser el que els altres vulguin que sigui. Ni jo m'ho permetria ni crec que tampoc ho permetés la gent del meu entorn que, com li vaig escriure a un bon amic en una carta, em valora pel que sóc i no pels meus actes.

Em puc equivocar en les meves decisions, com tothom, però com les hauré pres lliurement seguint els meus principis i les meves idees seré capaç d'argumentar i intentar solucionar els meus errors cosa que si prens la decisió pressionat i deixant-te portar pel que puguin dir o pensar els altres trobo que és impossible de fer.

De tant en tant és bo fer una mirada interior i buscar el que volem oferir de nosaltres mateixos, la realitat o la fantasia que cadascú vulgui veure. Jo personalment recomano lo primer, a no ser que vulguis viure en l'amargor i la frustració.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Vesna

165 Relats

329 Comentaris

239548 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
The sea will crowd us with lovers at night
There's nothing like this built today
You'll never see a finer ship
Or receive a better tip in your life