La millor de la meva vida

Un relat de: e_blond_e

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Tot just arribar, es va treure la roba. Es va estirar. Li vaig dir que es relaxés, i vaig posar música suau, ben baixeta. Jo no sabia el seu nom, ni ella el meu. Però no calia.
De seguida li vaig tocar l'esquena, suaument, amb molta delicadesa. Com si la seva esquena hagués estat un fruit prohibit i ara, ja madur, jo el pogués prendre i assaborir amb les meves mans. I malgrat tocar-la amb tant de compte, ella es va estrémer, tensant tots els músculs del cos i aspirant aire entre les dents. A l'acte em vaig separar, però de seguida vaig tornar-la a tocar amb la mateixa delicadesa. Tal i com esperava, va respondre millor a aquest segon contacte.
De seguida ens vam aclimatar l'un en l'altre, i les meves mans es movien hàbils per la seva esquena i fins més enllà: tocava, fregava i pressionava totes les zones del voltant, a vegades expressament, a vegades sense voler. Ella estava absolutament relaxada, lliurada a mi, i resporava rítmicament, seguint les sacsejades dels meus moviments. La música, massa lenta en comparació, passava a un segon pla. I com més avançava el massatge, més ofegada quedava per la seva respiració, i més encara: quan la tocava en algun punt més sensible, deixava anar un gemec sord, un gemec que tant podia ser de plaer contingut com de dolor sofert. Jo li preguntava: "és aquí?", i ella responia que "sí", que seguís per aquella zona. I jo centrava tots els meus esforços en mantenir les meves mans allí, masegant la zona per a sentir-la gemegar més fort, respirar amb més força, engregar-se'm sencera. Més tard, però, quan li preguntava si era allí, ja no em responia, tan sols canviava lleugerament el to dels sons que exhalava en aquella dansa formidable.
I quan les mans, malgrat ben entrenades, se'm començaven a cansar, va deixar de gemegar per començar a cridar, agafant-se on podia, arquejant-se tota ella, i movent l'esquena sota les meves mans mentre obria i tancava lleugerament les cames.
I de sobte va restar quieta, exhausta. Oportuna, la música es va acabar en aquell precís instant. El silenci va inundar la sala, i vaig saber que s'havia acabat el massatge.

Després, per agraïr-m'ho, ella em va fer una felació. Sens dubte, la millor de la meva vida.

Perquè... he dit massatge?
Mans?
Esquena?

Ostres tu... estava parlant d'un cunnlingus!
Llengua!
Cony!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

e_blond_e

2 Relats

1 Comentaris

2543 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
El meu altre jo
-el jo que no té por.