La història dels tres poders (1er Capítol)

Un relat de: Eragon

Un noi que es deia Rivor, un dia que estava en el seu jardí buscant la seva tortuga, va trobar-se una capsa molt estranya. La va intentar obrir, però no podia, va intentar-ho de totes les maneres posibles, fument-li una bona patada, amb un tornavís, amb les dents, i fins i tot amb un obrellaunes. Res, no hi havia res a fer, així que va deixar la capsa per més tard, i es va posar altre cop a buscar la seva tortuga. La tortuga no la va trobar fins ben be entrada a la nit, i tot just acabava de desenterrar-la quan la capsa es va obrir i va notar un poder molt gran que se'l enduia cap dins la capsa. Quan en Rivor va haver recuperat el sentit, es trobava inmers en un món molt diferent del seu, era més ben aviat un lloc ple de poder, sentia diferents poders, tots eren molt poderosos, i en sentia un que estava molt a prop, el tenia girebé a tocar, quan de sobte darrera seu va sentir una veu que li deia:

-Hola jove, que hi fas tu per aquí, no saps en quin embolic t'acabes de ficar.

En Rivor es va girar molt espantat hi sorprès va veure un noi més o menys de la seva edat amb la roba una mica esparracada i els cabells d'un color daurat molt bonic.

Comentaris

  • tres poders[Ofensiu]
    donablanca | 08-03-2005 | Valoració: 10

    molt imaginatiu; la tortuga, la capsa que no s'obre...
    a més sense les típiques descripcions farragoses que l'únic que fan és alentir l'àgilitat dels relats.
    molt bé, ja tinc ganes de llegir el segón capítol

  • Bon començament[Ofensiu]
    Linkinpark | 03-03-2005

    per aquesta història, pot ser has anat una mica massa ràpid (encara q jo tmb ho faig!). Tindries q haver-te exlaiat un poc més (crec jo!). Les històries per capitols comento al final!
    A veure si és una història tan bona com ERAGON (si el nom ve del llibre, q suposo q si).

    dw i fins una altra (quant parentesis q he posat!)

l´Autor

Eragon

3 Relats

4 Comentaris

2299 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00