La Gertrudis i l'ou caducat

Un relat de: MJosep
No m'agrada l'escudella, encara que sigui un plat ben català. Des que un dia, després de menjar la carn d'olla, em vaig assabentar que la Gertrudis havia anat a parar a dins i li havia donat aquell bon gust, I a més jo l’ havia assaborit sense saber-ho, I fins i tot havia felicitat a la mare per aquell dinar de Nadal tant bo. Aquell dia, després de l'àpet, vaig decidir anar a veure la Gertrudis, però no era a la seva gàbia. Esverada, vaig córrer a demanar explicacions als pares però ningú va contestar. La cara de la meva germana gran m’anunciava un daltabaix. No pateixis, la Gertrudis ha deixat un regalet per tu. I m’ensenyaren un ou. Però tant de temps que vaig passar esperant un pollet, I mai va aparèixer. I es que l’ou venia amb data de caducitat. De sobte vaig entendre que els de casa m’havien enredat. Decidida a venjar-me, vaig anar a comprar ossos i carn i ho vaig donar a la mare per fer escudella. Es van escurar els dits i em van demanar d’on era tota aquella vianda tant gustosa: els ossos del besavi l la carn de la darrera rata morta, però tot era fresc.

Comentaris

  • Venjança[Ofensiu]
    Solsona Bot | 04-12-2023

    Un bon relat de venjança escrit amb ironia i sentit de l'humor. Això sí, l'escudella em continuarà agradant!

  • Espera't a fer-ho[Ofensiu]

    Si vols enviar el relat a un altre lloc, espera que quedi descartat com finalista. Si el teu relat quedés finalista i després veiéssim que surt en un altre lloc publicat, quedaria fora de concurs. Així que perdries la situació de finalista.

    El dia 1 de desembre surt la llista de finalista. En tot cas, si et planteges enviar-lo al Nadal de Conte, espera't a la primera setmana de desembre.

    Comissió XIV Concurs ARC de microrelats

  • Caram[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 20-11-2023

    On les donen les tornen amb escreix. S'ha de tenir sang freda per fer una barrabassada com aquesta hahaha. Divertit i original aquest relat.

    Molt bé MJosep.

    Sort.

    Rosa.

  • Relat rebut[Ofensiu]


    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIV Concurs ARC de microrelats