HAIKÚ Nº I

Un relat de: IdeeS ClareS 1990
Vola i vola
Lluny i amb lluissor la marea
Sota el blau vent.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

IdeeS ClareS 1990

3 Relats

0 Comentaris

1541 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00