SONET Nº II Captivat per la teva mirada

Un relat de: IdeeS ClareS 1990
M’ha captivat la teva mirada
De nou el cor ha tornat a bategar
I tots el somnis han començat a volar
Puc dir que m’has regalat eterna vida.

Que la meva ánima esta enamorada
Que per la llum ara puc caminar
Els teus llavis desitjo estimar
La meva pasió iluminada.

Sento per a tu el mes sincer amor
Vull compartir amb tu la clara nit
I observar totes les estrelles.

Puc confesar que tu m’has dat valor
Tots els sentiments amb tu he sentit
Besarte voldria de mil maneres.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

IdeeS ClareS 1990

3 Relats

0 Comentaris

1535 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00