FOLLA'M ON VULGUIS, FINS I TOT EN UNA CALA.....

Un relat de: Clàudia_10
La colla d'amics, em convidaren un divendres per anar a la platja. La veritat, em feia un pal terrible anar-hi, però la Susie hi havia insistit molt, i no li podia dir un 'no' a ella. Així que, amb mala cara vaig haver d'assistir a l'event. Ens van venir a recollir, però malauradament, la Susie i el seu xicot, van fer manetes i sorollets insoportables de petoneig, i en arribar al nostre destí, el meu humor no va millorar gens.

Vam instalar-nos on vam poder al mig d'aquella munió de gent, i vam começar a prendre birres i a estirar-nos al sol. Ja cansada de torrar-me al sol vaig decidir a nedar força lluny de la colla amb l'intenció d'estra una mica més tranquil·la.

Nedant, vaig trrobar una petita cala desrta, apartada de la platja. M'agradava aquell lloc idílic, així que m'hi vaig parar per descansar una estona. M'estava acomodant a la caleta, quan un noi va sortir de darrere un caminoi que conduïa allà.
Tímidament em va saludar i es va treurela samarreta amb la intenció de refrescar-se. En ell fer això, vaig poder admirar els seus músculs marcats, de pell bronzejant, i també la seva atractiva cara i els seus llisos cabells rossos.

Vam estar una estona fent-nos mirades de complicitat, jo admirant aquella preciosa figura en banyador, quan em sorprengué diguent-me:
-Escolta, vols que et convidi a alguna cosa ......?- digué amb tota valentia
jo ja tenia una resposta ben desvergonyida, però totalment sincera:
-Em pots convidar a un acte amb tu...- ho vaig dir amb segurat i sensualment, mentre m'acostava a ell de quatre grapes i a ell se li anava endurint la polla dins el banyador.

Em vaig plantar al seu costat i el vaig començar a a petonejar els seus abdominals i músculs descoberts. Sorprenentment, magafà, i amb un gir ràpid em vaig quedar sota seu musculós cos, i em començà a resseguir la meva silueta amb les seves mans tremoloses.
Però en arribar a l'entrecuix, la tremolor de les seves mans passà a ser al desig i començà a pujar i baixar les seves mans a les meves parts baixes, sobre el biquini. Primer o feu amb dolçor i lentitud, però després va començar a accelerar i accelerar, accelerar, cosa que em feu cridar de plaer mentre ell em petonejava el coll, la comisura dels llavis, la mandíbula, i a tot el que pogués abastar.

Cada cop anava més ràpid i amb més ganes, així que vaig decidir que s'havia de fer bé. Vaig agafar el control de la seva mà, la vaig posar sota el biquini, de manera que carn i carn es conectàven. En aquell punt, la seva cara va passar a ser més maliciosa icomençà donarli fort, fort, amb ganes, moltes ganes.
M'ofegava entre els meus crits de plaer i amb l'eufòria del moment, vaig fer un gir que el sorprengué a ell i vaig baixar enmig d'aquell cos fibrós, fins arribar a la seva polla, que semblava que en algun moment o altre, havia d'esclatar. Vaig decidir posar-hi remei. Vaig començar a llepar-la i la seva llet omplí tot l'espai possible de la meva afamada de plaer de boca.
Aquell penis semblava que no s'havia complagut des de feia molt de temps, ja que el seu líquid no parava de rajar d'ell. El seu gust em posava cada cop més calenta i notava com els meus mugrons reclamaven calmar-se. Però no podia. La seva polla no es podia desfer de mi, i a més a més, ell m'anava acompanyant amb la seva mà en el meu cap, tot marcant el ritme precís, accelerant en cada segont, mentre sons de plaer anaven sortint de la gola d'ell fent que l'ambient ens poses com una moto ambdós.
Quant aquell penis semblà que s'havia relaxat, ell em pujà en braços i es conduï dins el mar prop la costa. Allà ens enfonsarem i els seus besos anaven marcant tot el meu territori. Calenta com estava vaig poder pronunciar:
-No t'escapis de mi. Et vull tot. Tot per a mi- sensualment i enfonsant la meva llengua a la seva calenta boca. Però ell em respongué més picardiós:
-No m'escaparé, que vull penetrar en el més fons de tu. Vols?- I amb un gest afirmatiu, em vaig preparar per a tot el que pogués venir.
Amb una gran envestida que em feu xisclar plenament de plaer calent, la seva polla s'enfonsà on més no poder de la meva vagina, i allà a la sorra i el mar començà a cardar amb un dolç dolor, lentament. M'omplia de plaer i també vaig voler posar-hi la meva part corresponent.
Em vaig començar a moure de manera que la seva feina fos més eficaç. I i tant que ho va ser!
Va accelerar, accelerar, i la seva polla s'anava penetrant amb més intensitat, força i rapidesa en el meu interior. Esbufegant com bojos el vaig besar on tot s'em permetia mentre ell anava donant fort, fort, tant fort com un animal mossegant la seva presa i el seu membre anava pujant per milisegont, atès que volia arribar més enfons, com nous territoris per explorar.
Així seguirem durant moments, minuts fins i tot, bastants minuts, que a mi solament em van semblar un segon de fantasia.
Tots dos ben descansats, tornarem a la sorra i veierem que el temps havía transcorregut volant. Quant ja em pensava que no calia res més, magafà per sorpresa que ell anava baixant pel meu cos, xuclant els meus pits, tots disposats a ell, xuclant tota la pell que se li permetia, fins que arribà a les meves parts baixes. Se les mirà amb precisió abans de llepar-les, xuclar-les i el més inimaginable. Anava esbufeagant en la feina, cosa que em provocava un pessigolleig sensual dins meu.

Acabada tota la feina, ens vam donar els números i em vaig acomiadar amb un toqueig a la seva polla, i vaig comprovar, que anva molt més relaxada.
Amb el Roger encara ens veiem, i quan quedem, només som ell, jo i el sexe calent esperant-nos en llocs totalment inimaginables.

Comentaris

  • Fent i desfent aprèn l'aprenent[Ofensiu]
    Ravegal | 13-04-2024

    Com a relat eròtic, si un està a punt, pot aconseguir escalfar, però literariament no passa de ser la descripció llisa d'una trobada. Hi falta alguna sorpresa, mes sensualitat...
    Estic d'acord amb el que diu Jaumedelleida. Ja sé que avui dia es diu molt així, però a mi particularment, la paraula polla em fa mal als ulls i en català tenim moltes paraules per definir el sexe del mascle. I moltes pel de la femella.

    Ep! Tu escriu, però esforça't-hi, que fent i desfent aprèn l'aprenent.

l´Autor

Clàudia_10

2 Relats

2 Comentaris

663 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00