Fent proves

Un relat de: Set pometes
Després de retornar a aquestes estimades pàgines on puc llegir i escriure molt relats diversos i interessants, ara, ara mateix, faig una prova d'escriptura per veure si
la puc publicar després de fracassar amb dos textos, prou extensos, que ai las! han desaparegut i no he sabut recuperar per publicar-los. Temps per aprendre com aquest giny funciona i poder publicar després d'escriure mitja horeta o més o menys. Per tant faig proves, proves de novell de segona fornada. Fins aviat! Bon dilluns d'aquest agost que se'n va ffescal, deixant enrere onades de calor.

Comentaris

  • Acceptem les proves[Ofensiu]

    Però procura no utilitzar aquest sistema per comprovar si tot funciona correctament.

    Algunes vegades, si trigues molta estona a intentar penjar un relat, el teu usuari es desconnecta i quan el vols enviar, es perd allò que volies enviar.
    La manera correcta, abans de res, és tornar a entrar l'usuari, i un cop tornes a estar logat, tires enrere el navegador (Alt + fletxa esquerra), fins que recuperes l'escrit que estaves intentant publicar.

    Aquesta pot ser una de les causes de per què no pots enviar un relat, o una explicació de què pot haver passat. Els relats llargs no intentis fer arranjaments de tags o altres retocs a la pàgina mateixa, fes-ho sempre en un document Word extern, i quan ho tinguis com ho vols, còpia-enganxa i publica en el teu perfil.

    No aconsellem relats molt llargs, més enllà de quinze minuts de lectura, la gent no sol llegir tanta estona en la pantalla del mòbil o de l'ordinador, amb aquesta plataforma actual. Potser, en un futur si ens renoven el sistema de la pàgina, serà més agradable, ara mateix no és aconsellable. La solució és anar penjant per capítols l'escrit. I guarda sempre una còpia Word o del tractament de textos que facis servir, en el teu aparell des d'on escriguis.

    Qualsevol dubte, en el fòrum hi ha gent que et pot ajudar.

    Quan ho tinguis clar i estiguis segur/a de com publicar aquí, et demanem que esborris totes les proves, des de la teva llista de relats, de publicats o de pendents,. Ja veuràs que hi ha una tecla vermellosa que diu «eliminar»

    Bona feina! I bona navegació

    Associació de Relataires en Català

l´Autor

Set pometes

4 Relats

8 Comentaris

713 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00