Every Step

Un relat de: Vesna

Hi ha moments en els que noto molt llunyanes les passes que m'han dut fins a on em trobo ara mateix. Moments en els que no sóc capaç d'esbrinar les raons que m'han dut a triar un camí que altres han traçat per mi.
Ara començo a caminar sola, a prendre les meves decisions, a desviar-me del que les circumstàncies i altres persones havien marcat per a la meva vida, la meva persona i trobo moltes dificultats. Entre elles la por a equivocar-me perquè és el que esperen de mi. Que m'equivoqui i retorni al punt de partida d'on teòricament no hauria d'haver sortit.
Tinc massa orgull per donar-lis la raó, no almenys sense intentar-ho. No sóc forta, mai ho he estat però sento que si no dono aquest pas seré sempre caprici del que les persones que m'envolten vulguin de mi.
Sé que algun dia recordaré aquestes línies, sé que les coses em podran haver sortit be o malament però sé que per una vegada a la meva vida hauré estat suficientment valenta com per donar-me una oportunitat.

Comentaris

  • "Jo sóc jo i la meva circumstància"[Ofensiu]
    llamp! | 27-06-2008 | Valoració: 10

    No sé qui ho va dir, però tela amb la frase, eh?

    Vull dir-te Thaïs, que la vida dóna moltes voltes. Que si ara prens decisions, més tard t'afectaràn. Però no hi ha decisions equivocades... hi ha decisions de tots els colors... que ens duràn a un altre encreuament on haurem de tornar a decidir.

    Continuament estem decidint. Cada moment hem de prendre decisions que poden ser més o menys encertades, millors o pitjors per nosaltres, però no equivocades. En el constant decidir hem de deixar coses enrere i trobar-ne de noves. Noves persones, noves idees, nous entorns, noves emocions i sentiments. Pel camí anirem descobrint com és aquest món, què ens espera a la cantonada... Què passarà quan hagim tombat la cantonada i ens esperi una sorpresa... potser un somriure... potser por... potser cara d'interrogant?

    No se sap què succeïrà, pq simplement la persona s'enfronta a moltes i noves experiències al llarg de la vida. Decisions que abans ens marcaven profundament... Avui en n'enriem, les plorem i ens mofem de nosaltres mateixos tot pensant... com érem de joves llavors!!! Com hem canviat!!! I ens fotrem a riure pels descosits.

    La vida és així... no tinguis por de viure-la.

    Records, llampec.

l´Autor

Vesna

165 Relats

329 Comentaris

239532 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
The sea will crowd us with lovers at night
There's nothing like this built today
You'll never see a finer ship
Or receive a better tip in your life