Ets el meu poema

Un relat de: marta_

Paraules que neixen
dels teus ulls,
i, que a través de les pestanyes,
rodolen galtes avall.
Fins als llavis.

I en cada petó,
Una frase.

I de mica en mica,
De frase en frase,
Tu i jo escrivim
Novel·les, contes,
Poemes i històries.


Ets el que mai podré escriure...




Comentaris