Encara somio en ser una princesa.

Un relat de: juliette

De petita em pensava que la vida era una pel·lícula. Em pensava que potser, algun dia, arribaria a ser com aquelles noies que eren unes desgraciades però, que al final, sempre acabaven amb la vida sol·lucionada, un home bastan guapo i amb la butxaca plena de diners. Potser algun dia, quan estigués anant cap a l'escola, em pararia un senyor i em diria que jo havia nascut per triomfar i m'enviaria a algun lloc màgic.

No va ser així.
Quan em vaig adonar que aquestes coses només passaven als contes de fades, vaig decidir que volia ser actriu. Em vaig apuntar a teatre i allà m'hi passava les tardes dels divendres i els dissabtes i, durant la setmana, només esperava que arribéssin aquests dies.
M'agradava tant la sensació de poder ser algú altre durant unes hores. Poder entrar al cos d'una persona a qui li passaven coses que a tu potser seria impossible que et passessin.
Fa poc vaig adonar-me que això no em portaria enlloc i que jo mai podria triomfar. Vaig adonar-me que aquelles actrius que caminen per sobre de l'alfombra vermella, que van amb aquells vestits que valen tants diners i, que sembla que siguin molt felices, en realitat no eren princeses, sinó simples dones que ja estan cansades d'haver de fer el paperet davant dels seus milions de fans.

Fa tant de temps que no veig a la cartellera del cine alguna pel·lícula per nens i nenes petites on hi surti una princesa i el seu príncep blau... Pot ser que aquests nens ja no somiin en anar a algun lloc màgic?

Avui he llegit al País Semanal un article sobre un home que va marcar, indirectament, la meva vida: Rasputin. Sí, la va marcar. No ell, sinó una pel·lícula on hi sortia: Anastasia. A mesura que anava llegint, anava recordant els personatges que hi surten: Nicolás, Dimitri... Una pel·lícula de dibuixos on Rasputin reviu i vol matar a Anastasia, l'últim membre de la familia Romanov, però, Anastasia, és una noia horfe que no recorda el seu passat i bla, bla, bla... Què passa al final? La noia acaba tornant al tro i convertint-se, per tant, en princesa. Se'n va amb el noi i, el dolent, mor.
Quan he acabat de llegir-me l'article, he anat corrents a posar aquella cinta de video a l'aparell després de tants anys sense ni mirar-la. M'he adonat que me la sabia de memòria.
Quan s'ha acabat m'he quedat amb un buit a dins...sí, potser encara somio en ser una princesa.

Comentaris

  • Que maco!![Ofensiu]
    jOaneTa | 20-12-2006 | Valoració: 10

    Jo també somio amb ser una pincesa d'un conte de fades... recordo totes les pel·lícules que de petita em fascinaven com Mary Phomphins, Aladín, La Cenicienta i em quedo parada recordant la sensació que tenia quan les veia... Darrerament més que mai les he recordat i malgrat sigui una tonteria m'he estat descarregant algunes de les cançons que sonaven en aquells films. Quants records...
    Un petó molt fort, seguiré lleginte.

    jOaneTa

  • Hola!!![Ofensiu]
    Sol_ixent | 29-08-2006 | Valoració: 9

    El teu relat, m'ha encantat. No saps quantes veritats arribes a dir en un text tant breu... És cert que creixem amb les pel·lícules de Disney, que ens fan creure que vivim en un món d'ensomni, però, quan anem creixent, ens anem adonant de que res és com pensàvem.

    Recordo que quan tenia potser 14 o 15 -bueno, ara en tinc 21- que vaig descobrir de cop moltes coses: que els prínceps blaus no existeixen, que els homes són uns calents mentals -amb alguna accepció-, que d'amics de veritat, pocs o... cap, i que mai arribarem a ser el que de petits somniàvem. Potser t'estic fotent el rotllo, però aquestes són les veritats sobre les quals em vaig desenganyar més!

    Bé... per ser el primer comentari, ja t'he fotut prou la pallissa!!!

    Sol_ixent

  • peeer cert!!!![Ofensiu]
    Orgull_de_classe | 19-04-2006

    anastasia...és geniaaal...
    sobretot una de les cançons....

    iam si saps quina és llegitn això...

    na na na nana
    na na na nanana
    na na na nanana naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    na
    na na na nananaaa naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    naa naaa nanaanaaaaaaaaaaaaa
    na na naaaaaaaaaaaaa!!!!

  • Willy wonkaa..[Ofensiu]
    Orgull_de_classe | 19-04-2006 | Valoració: 10

    enseguida lo conoceraaas...
    Ser una princesa....és...dificil..
    Però quan trobis la persona que et faci sentir com una d'elles...
    que no li calgui comrpar-te un vestit...ni una corona de diamants..i..que..tot i així et faci sentir...com..la princesa més bonica...

    llavors...seras una princesa del toot...


    A mi...la pelikula que em fa somair cada dia gairebé..
    el..
    charlie i al frabrica de chocolate...
    No seria geniaaal...un lloc fet de dolçoor...

    moolt i moolt bééé!!! m'agradaat moolt...
    segueix somiant...i escrivint també no fotem!

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de juliette

juliette

4 Relats

9 Comentaris

4601 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57