Ella i la pluja

Un relat de: Baiasca

Se sent bé, caminant sota la pluja. Se sent lliure sense cap sostre on refugiar-se. Se sent molt bé, quan va sota la pluja sense paraigües i l'aigua li mulla el cabell i la cara. Els pantalons, mullats quasi fins a mitja cama, li pesen; la roba, li cala els ossos i la pell, però la ment i els pensaments se li clarifiquen mes que mai. S'hi sent bé quan està sola, perquè no hi ha ningú que li doni pressa per tornar a casa ni per amagar-se. La protegeixen massa, els seus pares mai haurien hagut de tenir un sol fill, mai l'haurien hagut de deixar sola.

Sota la pluja es troba que les idees li comencen a volar com ocells, com l'aire calent que puja per tots els racons del món.
Sota la pluja es troba que córrer per no mullar-se no serveix de res, totes les dificultats tard o d'hora l'han atrapada. Però la pluja és una grata companyia que no vol evitar, ella i l'aigua son com dos elements en harmonia i que es complementen. No pot viure sense la pluja, l'única cosa que l'allibera, i la pluja no pot viure sense cap humà, perquè necessita empresonar-se per després alliberar-se de nou.

Sota la pluja va començar la seva vida. La seva mare era una amant del camp i mentre estava embarassada li va venir molt de gust anar a veure les estrelles i mentre ho feia, amb el seu pare, va trencar aigües i en aquell moment, la pluja va caure per donar-li la benvinguda al món.

I ara ja fa 16 anys. Quan hi pensa, sent com si el món i tot el que comporta, la van triar a ella, no sap per que fer, ni a on, ni quan, però té un deute amb el món, vol fer alguna cosa per canviar-lo, per insignificant que sigui. Vol morir veient el món que l'havia vist néixer, sense guerres, ni traïcions, ni dolor, ni racisme, sense males persones, amb solidaritat.

Vol un món just.
Se sent bé caminant sota la pluja. Se sent bé amb ella. S'hi sent.

Comentaris

  • ostres...[Ofensiu]
    Pluja | 03-09-2005

    M'ha sobtat molt, pq he coincidit en tot, (menys el naixement), però si amb totes les sensacions que em transmet la pluja... Per això vaig triar aquest nick...

    Quines casualitats!!

  • Que tendre![Ofensiu]
    kispar fidu | 11-04-2005 | Valoració: 10

    Molt original! (per uns moments, he pensat que era la teva "biografia", o sigui que parlaves de tu! (que potser és cert... qui sap!). Que bonic, néixer sota la pluja! Tenir el plaer de que la primera sensació que t'acaroni el rostre sigui una gota de pluja freda i humida.

    Segueixo pensat en mateix: No t'aturis! no deixis d'escriure, perquè crec que ho fas molt bé! No et desanimis!

    Gemm@

  • Molt bunik![Ofensiu]
    Josep Clínez | 01-01-2005 | Valoració: 10

    M'estas sorprenent, Lady Aliena. Akest es molt mes bunik ke 19:54 (vull ser-te franc). A mi també m'enkantaria passejarme nu per un carrer a la llum de les faroles mentre plou, i no se sent cap soroll. Seria tan bunik.......

    Aquest relat teu m'ha inspirat una sensació de pau, ke en un no-res m'he imaginat allí, ballant al calor de la lluna, veient les gotes caure. Seria precios!!!

    Gracies per haver-me proporcionat akestos instants de pau. a10

  • la pluja[Ofensiu]
    neret | 24-12-2004

    m'agrada aquesta sensació de llibertat que dóna caminar sota la pluja. El personatge del teu relat sembla que es trobi més prop de la natura que de la gent, em recorda una mica a la sogra d lady aliena, que també era una solitària i una incompresa.

    Ànims, continua escrivint, a veure si tens tanta empenta com la teva musa.

  • Capdelin | 24-12-2004 | Valoració: 10

    serà perquè l´aigua està feta d´OXIGEN... i aquest l´oxigena a ella ( je je je )
    què podem fer per canviar aquest món...? l´eterna pregunta...
    només podem canviar-nos anosaltres mateixos i als que estan una mica a prop, si es deixen...
    el que passa que hi ha (cabrons), perdó... que ens l´emmerden...
    però nosaltres... "al ataque"!
    m´agradat molt aquesta simbiosis entre tu i l´aigua...
    en la dutxa has de gaudir com una boja ( je je je )
    ets una mica SIRENA...
    Bon relat, m´agrada molt
    un petó... i Bon Nadal!!!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Baiasca

Baiasca

84 Relats

202 Comentaris

97622 Lectures

Valoració de l'autor: 9.34

Biografia:
La vida son casualitats i oportunitats que has d'agafar al vol.

Igual que les inspiracions.

Ja fa temps que intento atrapar-les totes.

Casualitats, oportunitats i inspiracions.

Totes son filles d'una mateixa cosa.

La Vida. I l'Amor.

http://yasminacapo.blogspot.com