El pitjor dia d'un positiu.

Un relat de: Marta Vallès
Per a ell el dia era massa curt, el seu nom era Gorx, era un home de mitjana edat i el seu tret més característic és que era positiu, a tot li trobava coses bones. Estava apunt de viure el pitjor dia de la seva vida, però ell per descomptat no ho sabia.
Tot va començar a les dotze de la nit d’un dia d’hivern, plovia i plovia. Plovia tan que els carrers amb baixada semblaven el tobogan d’un parc aquàtic. La casa d’en Gorx era antigueta i no tenia precisament una teulada gaire forta, més aviat el contrari. Així que justament al sostre damunt d’on dormia ell s’hi va fer una gotera. El pobre home és va despertar tranquil·lament i com si no passes res va anar a buscar una galleda de fregar i la va posar damunt de la seva panxa, i apa! A dormir que és tard i… Plou!
No va ser gaire bona idea per par seva, ja que quan la galleda va ser plena d’aigua és va desequilibrar de la panxa del pobre home i… Pataplaf! La galleda va caure al cap d’en Gorx i aquest és va despertar moll fins la closca, amb un crit que va despertar mig poble.
Tot just eren les cinc de la matinada, és va dutxar i l’aigua li va sortir glaçada, les torrades de l’esmorzar se li van socarrimar i amb totes les presses va sortir amb pijama a treballar!
D’anada cap a la feina se li va espatllar el cotxe, així que va tenir que continuar a peu, amb un fred que glaçava la terra. El nas se li va tornar de tots colors, i per acabar-ho d’adobar a l’arribar a la feina hi havia un cartell amb lletra majúscula on hi posava:

TANCAT, FA MASSA FRED.

Altre cop va haver de tornar cap a casa i va agafar un xarampió que li va durar una setmana.
Això si, va continuar sent positiu tot el dia, ja que un cop al llit amb una febrada que
esgarrifa va exclamar orgullós:

-El dia com sempre m'ha dut coses bones…
Molts de vosaltres us preguntaríeu quines, però això només ho sap ell.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Marta Vallès

Marta Vallès

2 Relats

0 Comentaris

1011 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00