EL PERFIL DE WHATSAPP

Un relat de: Jaumedelleida

EL PERFIL

Des que vaig disposar al meu mòbil de l’aplicació Whatsapp, vaig adonar-me que gairebé tots els contactes, disposaven, -com era de suposar-, de la corresponent foto de perfil, si bé en algun, encara, continuava amb la clàssica silueta grisa. La veritat, no vaig tenir en un principi ni la més mínima pressa ni curiositat per anar ampliant el perfil de cada contacte per a veure’n el rostre adient. Val a dir que l’ interès, en tot cas, vindria per voler saber amb més detall el rostre de cadascú, si bé, no em feia falta perquè, quasi bé tothom repetia la que tenia en el llistat telefònic i en disposava ja de la seva imatge prèviament.

Un dia però, vaig veure que una de les meves millors amistats, havia substituït la silueta adient i estereotipada de sempre per una mena de paisatge, i em va cridar l’atenció la seva intensitat de color blau cel. En aquesta ocasió sí, se’m va ocórrer ampliar-ne la instantània per primera vegada, i oh meravella!: Una paisatge idíl•lic, insular, roques volcàniques acariciades per una aigua cristal•lina, sense onatge, vegetació bruna, sorra blanca, i al damunt d’una d’aquestes roques, una “sirena” (sense cua, evidentment), amb la cara inclinada coberta pels seus cabells, amb un vestit curt (i no de bany precisament, sinó ben elegant) que li permet lluir les seves estilitzades cames en posició desigual, i que mig deixen entreveure el punt convergent i obscur d’ambdues extremitats, sense que malauradament es pugui discernir del tot, el secret tèxtil o acrílic (o qui sap si sense) que amaga la faldilla en qüestió.

Atès que hom te difícil poder identificar de qui es tracta, (llevat de la interessada i llurs contactes), no vaig trobar inconvenient , demanar-li a la meva amiga, si em podia enviar-me l’arxiu d’aquesta foto, (amb l’excusa de què m’agradava moltíssim) i poder-me-la així, imprimir, ampliar, emmarcar i penjar-me-la en un lloc destacat de la meva habitació, per posar-hi atentament la mirada cada nit i gaudir d’una imatge idíl•lica de dolça feminitat, -a part de paisatge, és clar-, que em farà volar la imaginació i que de ben segur, a partir d’ara, permetrà que els meus somnis siguin conscientment molt més entenimentosos, reflexius i sobre tot, sobre tot, molt més plaents. Està vist que no només m’agrada la foto.

Comentaris

  • Sensible curiositat![Ofensiu]
    Núria Niubó | 12-09-2016


    Només es necessita sensibilitat per gaudir de les petites coses.

    Has copsat i trasmés la bellesa d'un punt que passa desapercebut en mig de wassaps per llegir.

    Et felicito Jaume, el teu art és copsar la bellesa en la més senzilla imatge.
    I m'alegra que tornis a publicar!

    Una càlida abraçada
    Nûria

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

366 Relats

729 Comentaris

373019 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com