El meu racó

Un relat de: Vesna

En el racó on acostumo a escriure hi ha unes quantes pedres ben col·locades en un recipient de vidre en forma de fulla, una planta de la sort d'aquelles que es regalen al nadal decorada amb un bonic paper vermell dins d'un petit gerro. Al costat un canelobre on a vegades il·lumina la llum de les espelmes. Un pot de iogurt "La Lechera" fa de portallapis junt amb una capseta també plena de bolígrafs a sobre de la qual hi ha diverses targetes de bars i altres establiments. Els acompanya una ampolleta de vidre amb flors seques a dintre. Una pedra recollida a la platja, una ampolleta d'oli essencial i un pot de crema per les mans l'envolten i una mica més arraconat un pot ple de caramels.
A l'altre costat de l'escriptori hi ha llibres, papers, postals de llocs que no he visitat però que els ulls d'altres persones han fet arribar a mi. La cadena de música sempre amb algun cd i una llum decorada amb dibuixets i sanefes completen el lloc on sempre de nit, acompanyada de música i normalment d'encens i una tassa de cafè deixo volar la imaginació, allibero la meva ment. On sempre a mà, dono vida als meus relats, articles, poemes... És el meu espai ideal.

Comentaris

  • Perfecta descripció...[Ofensiu]
    Dolça Parvati | 12-06-2008

    ...que em fa pensar com d'irreverent sóc jo amb els meus espais. El meu sembla més aviat una barreja de despatx, taller mecànic i estudi de gravació... un desastre, xica!
    Anant al que toca, que és comentar-te, et diré que, si hagués d'explicar a algú en què consisteix la tècnica descriptiva en la literatura, agafaria el teu text com a exemple sense dubtar, ja que la sobrietat i la correcció tècniques traspuen també sensibilitat i bon gust, els teus.
    Un petó!

l´Autor

Vesna

165 Relats

329 Comentaris

239556 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
The sea will crowd us with lovers at night
There's nothing like this built today
You'll never see a finer ship
Or receive a better tip in your life