EL MEU PRIMER 69

Un relat de: Jaumedelleida
EL MEU PRIMER 69


Feia temps que la meva parella ja m’ho insinuava que algun dia hauria d’arribar, però jo era incrèdula, i pensava que no ho acceptaria mai, i que en el supòsit d’arribar-hi em sentiria, lletja, fastigosa, i que deixaria d’agradar-li a partir d’aleshores, (encara que no entendria el per què, coneixent-li les seves apetències), i aquí sí que no hi estava mai disposada.

Malauradament per a mi, i coneixedor ell dels meus principis, li agradava proposar de nou el repte, tot creient-se aquest cop, vencedor. Amb l’interès d’estimar-nos -com és normal en tota parella- varem determinar com gairebé cada dia fèiem des d’anys ençà, de fer l’amor de nou, però amb la incògnita de com aniria la cosa si arribava el cas, i succeís el què jo més temia.

Prèviament a agitar-nos, varem acordar donar-nos un bany conjunt a la banyera, com més d’un cop havíem fet i amb el gel escumós més perfumat de què disposàvem.

Secs, nets, polits i perfumats, tot nus ambdós i abans de dirigir-nos al nostra jaç, passarem obligatòriament, la prova de la bàscula, i … efectivament, en pujar-hi jo, veig que tenia raó ell. Quina vista te el punyetero! Per primera vegada en ma vida, l’agulla em marcà seixanta nou quilograms, fita a la qual, no hi hagués volgut arribar-hi mai.

Què hauré de fer, pobra de mi, a partir d’ara? Evidentment, no m’agrada gens el 69, i menys encara, els que temo que aniran seguint.

Comentaris

  • estupendo relat[Ofensiu]
    montserrat brucart torrents | 16-04-2015 | Valoració: 10

    aquest relat m'ha ajudat molt ja que estic a punt d'arribar al 69 amb la meva parella, es una cosa nova per a mi i una sensacio la cual em fa una mica de por, pero jaume, com sempre els teus poemas em serveixen de molt, es estupendo com tots els que tu escrius

    montse

  • Sorpresa![Ofensiu]

    M'has sorprés, Jaumedelleida, hahaha Felicitats!!

  • Jaume, ets la repera![Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 25-02-2015 | Valoració: 10

    Que consti que ja et veia venir, tot i que no sabia per on ens sortiries. I ha estat una sorpresa lo de la bàscula. Jo tampoc vull fer 69.

    Petonets

  • Un bon relat[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 23-02-2015 | Valoració: 10

    Es tant veraç. Jo tambe he arribat als 69, pero imaginava una altre cosa. M' encanta
    Ens veiem
    Montse

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

366 Relats

729 Comentaris

371817 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com