EL MAR EM DESPERTA ELS SENTITS

Un relat de: Rosa Maria LlonchBergés


Si una cosa m’agrada, de passejar per la vora del mar, és l'olor de mar, una olor especial, que no sabria dir a què s’assembla.
Només sé, que quan faig una passejada pel seu costat, sembla que les cabòries marxen, i tots els sentits estan en alerta.
L’olor és la primera que em ve a la memòria, aquesta olor especial que m’enamora.
La vista gaudeix d’un paisatge memorable, la sorra, les onades, el Sol que enlluerna, les roques, i l’horitzó lluny, lluny, on el mar i el cel blau s'ajunten en una besada intensa.
El tacte, en caminar per la sorra amb l’aigua als peus, gaudeixo d’un massatge espectacular, millor que el de la més experta massatgista.
Les orelles es deleixen amb la música de les onades, com si un expert músic estès oferint un concert màgic dedicat a mi.
Després de la caminada faig una capbussada i la salabror de l’aigua em deixa un gust únic a la gola com si el mar em volgués acompanyar dins meu.
Per això, el Mar, m’agrada tant i és que el gaudeixo amb els cinc sentits.

Comentaris

  • A la vora de la mar...[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 06-03-2016 | Valoració: 10

    Un relat ple de tot allò que cal per passejar al costat del mar, per gaudir aquests instants, per explicar aquests instants, per fer-nos reviure les sensacions viscudes al costat del mar, per transmetre una sensació de benestar. Benvinguda a Relats en Català! I una forta abraçada!

    Aleix

l´Autor

Rosa Maria LlonchBergés

2 Relats

1 Comentaris

666 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00