El llibre encantat

Un relat de: peke2

Era un grup d'amics que es van anar a una casa rural que un amic del grup els va recomanar per passar el cap de setmana i celebrar l'aniversari d'en Fredy tots junts.
Van passar la nit allà, en el pati van fer una foguera i van començar a narrar histories de por. Aquella nit hi havia lluna plena. A mitja nit un d'ells va anar a lavabo i al cap de mitja hora tots estaven preocupats per ella, perquè encara no hi havia aparegut. I van decidir anar a buscar-la. Van anar per un corredor que es feia interminable quan van arribar al lavabo van veure que tot estava ple de sang i que en la paret posava el seu nom "MARY" estava escrit en sang, en el terra estava la seva roba. Ells es van espantar, i van voler anar a buscar-la per tota la casa a veure si hi havia sigut una broma d'ella. Van fer grups per veure si la trobaven, un dels grups van anar per un passadís i van veure en les parets, que la Mary sobresortia de la paret despullada i amb ganivetades per tot el cos i li va dir amb una veu:
- Tots vosaltres sereu els pròxims.
Llavors el fantasma o lo que sigui es va posar dintre de un dels que hi anaven i va sortir, però Fredy ja estava mort. Li havia deixat un forat en el mig del cos. Els demés es van anar a fora de la casa. Al cap de un hora els demés van tornar i els van explicar el que hi havia passat, i van decidir dormir en el cotxe.
Al dia següent van decidir buscar més però tots junts, van anar per el bosc. Van arribar a un barranc, y desprès van passar per un riu i mentres caminaven van veure el reflex i sang que queia de dalt i van mirar a dalt i llavors van veure el cos de Mary enganxada en un arbre i li gotejava sang, ells es van espantar i van sortir corrents.
A la tarda van decidir anar-se, però el morro estava trencat i no hi anava el cotxe, i van tenir que quedar-se.
A la nit van dormir al carrer amb els sacs de dormir però ningú podia dormir perquè tenien por, un d'ells Cedric els si va dir que no tenien que tenir por que segur que tenia que ser una broma, y llavors sense saber com, un dels arbres se lo va despendre una rama molt afilada i se li va clavar a Cedric i les ultimes paraules van ser:
-Sereu els pròxims. I va caure com una ploma al terra.
En el grup només quedava quatre, Sílvia, Wendy, Brian i Charly.
Al dia següent, per passar la por van començar a escriure histories de humor i així tot el dia, fins que al migdia van sentir un sorolls que venia de la casa, que eren les veus de Mary, Fredy i Cedric que demanaven ajuda, com ningú volia anar, van fer un sorteig i li va tocar a Sílvia, però ella no tenia por de tot això.
La casa com per art de màgia havia canviat de color, era vermell sang i de les parets sortien els cossos dels cadàvers cridant a Sílvia dient que ella seria la següent i en les parets això mateix, ella va voler sortir però no podia, la porta d'entrada no sobria igual que les finestres, s'estava tornant paranoica llavors es va pujar al tejat, i mentres queia va cridar:
-Aneu-vos d'aquesta casa que esta embruixada. I es va estampar contra el terra.
Ells, que tenien molta por, van anar cap al cotxe i com van veure que funcionava es van anar a casa.
Al dia següent van quedar a casa de Wendy per parlar de lo succeït en el bosc. Abans d'anar cap a casa d'ella van quedar en un parc per relaxar-se. Quan ja se anaven a casa d'ella, Brian va veure en un basalt el reflexa dels que hi havia mort en aquella casa i un text en sang que deia: Vosaltres morireu. Ell va espantar molt i va cridar, els demés es van donar la volta i Brian els va explicar el que acabava de veure en el basalt. I van dir:
-Nosaltres no veiem res.
Brian es va tornar a girar per mirarà el basalt i va tornar a veure aquella imatge.
Van anar tot junts fins a la casa de Wendy, i quan van entrar en la habitació i van començar a parlar i Charly els va ensenyar un llibre que s'havia trobat en aquella casa, ells van voler veure el llibre i van veure que en totes les pagines i havia gent morta i ells van pensar que era un llibre de terror. Quan van llegar a l'ultima pagina van veure els seus amics de la forma que havien mort, ells es van espantar molt, i van escoltar una veu que provenia del llibre i que deia:
-No os espanteu que morireu ràpid i sense dolor.
I del llibre van sortir les imatges dels seus amics morts i van morir sense explicació.
Al cap d'unes hores van trobar els cossos i no van poder sabre com havien mort, i os estareu preguntant que va passar amb el llibre, doncs res, el llibre va tornar al seu lloc misteriosament i ningú va saber res del llibre.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

peke2

3 Relats

3 Comentaris

2556 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00