El camí de la felicitat (3ªpart)

Un relat de: Vesna

"Escrit al meu lloc preferit del Passeig Marítim de Badalona el dia després de que el Madrid es proclamés campió de la lliga ACB"


L'estiu passat els encarregats de la secció de bàsquet del Reial Madrid van confiar en Joan Plaza per a crear un projecte esportiu valid per a aquesta temporada. Molts eren els dubtes i poca la gent que confiava en que Plaza fos capaç de treure l'equip endavant. Arribat el final trobem que s'ha aconseguit la lliga, la ULEB i ser finalistes a la copa del rei.
Durant aquest temps he anat explicant a través de les meves reflexions el que Plaza m'ha ensenyat a mi i crec que possiblement a tots els que estimem el bàsquet.Sobre totes les coses la conclusió que trec de tot plegat és que si persegueixes amb totes les forces els somnis es poden fer realitat.
La victòria de Plaza és la meva victòria i la de tots aquells que seguim creient que amb il·lusió i esforç es pot arribar lluny, d'aquells que treballem en silenci i amb senzillesa,que valorem cada detall de la vida.
El Joan formarà sempre part de la meva vida i sempre li estaré agraïda per tot el que m'ha inculcat durant aquest temps.Espero ser capaç de seguir aprenent i posar aquests valors en practica al llarg del meu camí.Espero no defraudar-lo.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Vesna

165 Relats

329 Comentaris

239488 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
The sea will crowd us with lovers at night
There's nothing like this built today
You'll never see a finer ship
Or receive a better tip in your life