Dubtes

Un relat de: Lyuba

...Perquè? ...No ho sé...potser... El meu món s’ha esquinçat, he perdut el rumb i no sé cap a on anar, la felicitat tremola, la vida té algun sentit? No ho sé...perquè?...potser...
Els dies passen lentament, cada raig de sol s’extingeix rere l’horitzó, tornarà a sortir per mi? Em sento buida, externa a tot, miro el meu voltant i la gent em somriu, m’estima i jo...els puc correspondre? Potser! No ho sé!! Perquè???

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Lyuba

2 Relats

2 Comentaris

505 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Bon dia!

Fa poques hores gràcies a una coneguda recent he descobert aquest petit gran racó amb relats i històries increïbles...Paraules, frases, sentiments...tot reflectit lletra rere lletra paràgraf rere paràgraf.

Sempre he estat una gran amant de la lectura, i l'escriptura a mà (cartes interminables, postals, anotacions..) i tot i que amb les noves tecnologies aquesta costum l'he perdut una mica, crec que l'hem de recuperar i malgrat reconec que en els darrers anys només escric davant les adversitats, aquí estic, per redescobrir el bonic costum d'explicar el dia a dia dels pensaments i vivències amb paraules escrites, que resten i ens acompanyen.

Salutacions a tothom i moltes gràcies.

Últims relats de l'autor