Dolça poesia

Un relat de: Vesna

Mira'm,
avui sóc tota teva.
Segueix-me,
avui et faré veure els estels


No deixem passar més temps,
volem junts per l'immensitat del cel.
Fem de la realitat dolça poesia
unint els nostres cossos en l'obscuritat.


Mostra'm que amaga el teu somriure,
decideix-te a donar per fi el pas
que separa desig i plaer,
sense pors, sense dubtes


Convertim la màgia del moment
en una imatge inoblidable,
un instant que ens acompanyi
la resta de l'eternitat

Comentaris

  • Romanticisme amb gotetes d'erotisme[Ofensiu]
    llamp! | 05-04-2008 | Valoració: 10

    Trobo molt romàntic aquest poema, i en general tots els teus que he llegit. Però aquest l'he trobat fins i tot eròtic. Es tracta d'un erotisme molt fi i encobert, així com subtil i difús. Em quedo amb aquestes paraules:

    "Fem de la realitat dolça poesia
    unint els nostres cossos en l'obscuritat."


    Paraules com: desig, plaer, etc. Em fan pensar en l'hedonisme.

    Felicitats per aquest gran poema, i en general, per la teva obra.

l´Autor

Vesna

165 Relats

329 Comentaris

239488 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
The sea will crowd us with lovers at night
There's nothing like this built today
You'll never see a finer ship
Or receive a better tip in your life