Dificíl descriure amistat

Un relat de: Caramel

Nosaltres comprartim el mateix estimat sentiment que el qual si em falta no hi veig l'estrella que em guia, aquella estrella anomenada amistat, la dolça amistat.
Per quan passi alguna cosa no desitjada, esper que em recordis sempre i que sigui amb un somriure, si us plau me'l dedicaràs dient el meu nom susurrant al vent? Ja que jo et recoradaré les nits de lluna plena asseguda a la vorera de la mar del no res, i així et contaré les històries mai contades des de on sigui i que les nits enbojides, les que parlavem fins que sentiem potades al ben mig del passadís i encara reiem amb silenci encara semblarà que les visqui quan les recordi i seràn especials t'ho promet. Però tu ho faràs? Digues amb silenci i amb una mirada que si, però sobre tot amb un petit somriure, perquè si no tal volta podré volar fins a mirall enrera.


Comentaris

  • Avui és dia d'amistat, dia de Festa![Ofensiu]
    Unaquimera | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    Una abraçada digna de la celebració,
    Unaquimera

l´Autor

Caramel

2 Relats

1 Comentaris

1199 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00