Converses al bar I (+18 anys)

Un relat de: Riksus
CONVERSES AL BAR


I


- M'equivoco si dic que ets més avia tímida?

- No, no gaire - rialla - però digue'm, ets o no ets bisexual?

- Què és ser bisexual? Tenir ous de fotre un polvo tant amb tios com amb ties? Sentir-te atreta tant per uns com per altres? La frontera no és tan clara a la teoria com a la pràctica, no m'agrada estigmatitzar a la gent. Diguem... follo amb qui em sembla. O de mutu acord, millor dit.

- A veure, tu dius que has cardat tant amb tios com amb ties. Ho veig una mica... estrany.

- Estrany, el què? Perdre un orgasme per un prejudici estúpid? Això sí que és estrany; tant els tios com les ties saben provocar el plaer del seu company, i s'ha d'aprofitar. Polvo que no fots, polvo que se'n va a la merda. Passo. M'és igual fotre'm un home o una dona, la qüestió és... la bisexualitat segueix sent un tema tabú.

Pausa reflexiva.

- Coi, és que no em cap al cap.

- No és tan difícil. Si no ho vols per tu respecta-ho pels altres. Qui té edat i no té ganes d'entrar al joc hi té tot el dret, el teu cas és el teu cas però respecte al meu... ho veig d'una altra manera. Simplement no estic compromesa, no li dec fidelitat a ningú i m'és igual cardar una nit amb un home o amb tres, o fer una orgia. Per què no?

Rialla.

- I has participat mai en una orgia?

- Bé. És una fantasia. Hi ha massa prejudicis per això. Potser per això m'agrada anar als bars gay de tant en tant, els homes que han sortit de l'armari i no se n'amaguen se senten més confiats i animats a parlar d'això i d'altres coses. O a practicar el que posen en teoria. Llàstima que no compleixis els requisits per entrar al seu món, però ho juro, els admiro pels collons que tenen.

- No els compleixes?

- No. No tinc titola.

Pausa per fer passar la vermellor de les galtes de la jove inexperta i tímida. Un cop recupera la paraula:

- I un trio?

- Aquí sí.

- Et faria res... què se sent? Com es pot fer un trio...

- Filla, quines coses de preguntar!

- Curiositat, eh! Bé, clar, follar i si vols detalls més gràfics busca una peli porno, així qualsevol! No, no et demano això. Em podries explicar un exemple de nit a tres?

Pausa per fer un glop de cervesa.


II


- Aquell dia m'havia tallat els cabells... estil garçon. Em quedava molt maco, em ressalta les faccions. Em vaig vestir i maquillar súper sexy, súper pija, súper mona. I vaig anar sola cap a l'Opium, a la Barceloneta. Idílic, la majoria d'homes són estrangers o clients d'hotel de cinc estrelles i estan per aquí de passada. Jo, anava al que anava, em vaig posar un vestit vermell de tirants, súper cenyit (tant que em marcava els ossos de la pelvis), uns braçalets de plata i sabates de taló d'infart.

>> Al principi, increïblement decepcionant, tot de bollycaos. Alguns m'intentaven dir alguna cosa, però no, jo no penso canviar els bolquers de cap criatura que la seva edat comenci per u.

- Ni que tu fossis tan iaia!

- Ho sento, però per molt lliberal que siguis, has de cardar amb algú que et posi, no amb algú respecte a qui et vegis obligada. Al final ja no em veia tan sexy. La il•luminació m'estava jugant una mala passada. Jo m'havia aprimat massa, se'm marcaven els ossos de l'esternon i els meus pits es veien massa caiguts, ni que fos una vella.

- Sempre has estat prima. Però no ho estàs pas tant com per semblar un esquelet que dius...

- Detesto ser prima, no tinc cap forma femenina, i a la mínima perdo pes i després em costa de recuperar. Passo de la merda de les revistes i del mass media. És això, merda. Ni és sa ni agradable i a pocs els agrada veure una tia amb les galtes tan xuclades. Als tios els tiren més unes bones tetes que els ossos d'una morta de gana. Jo ja m'havia intentat maquillar amb colors clars però la llum de les discoteques et fot males passades si tens una cara tan angulosa.

>> I llavors va aparèixer ell. Alt, molt prim, i em va parlar en francès. Amb bosses als ulls, canós, arrugues a la front i una mirada súper penetrant. Inquietant. Com qui no vol la cosa, em va convidar a un beure. Vaig seguir-lo a la terrassa, allunyats de la música per poder fer conversa. I gaudir de la seva veu vellutada. Viril. Atractiva. Era súper llest, molt diplomàtic, sabia dir la frase perfecta al moment adequat. En tirar cap al cotxe jo encara no sabia de què treballava ni què feia a Barcelona. M'havia captivat parlant de música i de teatre, però no sé encara si són aficions a l'art o es que ell treballa en aquest món, però tant era. Quan em va agafar per la cintura per primer cop se'm va posar la pell de gallina. Jo duia un vestit de setí, i ell tenia la mà càlida.

>> Ni boja porto jo un desconegut a casa meva. És a dir. Vam pujar a un hotel de quatre estrelles i jo vaig obrir una ampolla de xampany. Mentre jo la servia ell em mirava inquisitivament, escrutant-me, segurament s'estava fent la idea no ja de quina classe de persona era jo, sinó per on començar a atacar-me. Així que va esperar que jo abaixés els braços, em va prendre suaument i em va besar el coll.

>> El coll és una de les zones més erògenes, i en el meu cas, especialment els laterals i el dessota de la meva barbeta. Em va llepar del clatell fins a la base del coll mentre murmurava que el meu perfum l'excitava, li evocava escenes fabuloses de salons i no sé què.

>> Mentre jo movia el coll els tirants del meu vestit es van abaixar sols i les meves clavícules van quedar totalment nues, desprotegides de la poca roba que les cobria. Ell va començar a llepar els meus ossos, la cavitat d'aquestes, l'espai entre os i os... Les besava i masegava, passejava les dents detingudament pels ossos de les meves espatlles mentre em feia lliscar el vestit avall. Abans que em comencés a llepar els pits jo ja tenia les calcetes de blonda xopes.

>> Em va desbotonar el sostenidor amb dos dits, com un expert, i en aquest moment vaig gemegar d'expectació. Tenia les mans càlides i em masegava la cintura, ja nua, i m'acaronava les costelles amb la punta dels dits, com qui acaricia la coberta d'un piano abans de seure-hi. I la seva boca no parava, perquè ara explorava els meus pits. Petits, rodons, compactes, amb el mugró al centre, semblaven - pel tamany i la forma que tenien estirats- dues meitats de poma. Ell em deia que li encantaven, l'excitaven, que eren perfectes i que el meu cos li semblava perfecte. Mentre parlava i em masegava deia que era una dona preciosa, que mai es cansaria de besar-me. Entre frase i frase em llepava i em premia amb la boca la base dels pits, de l'esternon fins avall, amunt i avall, també per la part de sota on hi tenia pessigolles. Vaig riure tan sorollosament que pensava que algú trucaria la guàrdia urbana. Millor si ho feien, estaria encantada d'exhibir... Déu meu, i això que es deia que els punts més sensibles de la dona són el punt G i el clítoris, però ell m'estava fent arribar a l'orgasme a través de menjar-se els meus pits. Era el primer cop que em passava. No podia ni obrir els ulls ni gairebé desbotonar-li la camisa, estava immòbil, la meva respiració s'accelerava, tenia calfreds i els miralls de l'habitació em tornaven la seva visió d'aquest escenari. Jo amb mig cos fora del llit, els ossos marcats i els músculs en tensió, agafada a la cintura semi desbotonada de l'Eros.

>> En aquell moment vaig recuperar l'alè i vaig ser jo qui va procedir a treure-li la roba amb les mans mentre buscava zones erògenes en un cos gairebé tan ossut com el meu. Ell gemegava i tancava els ulls, concentrant-se en experimentar el plaer que jo li oferia. Especialment va agitar la respiració quan li vaig masegar els mugrons i la base de les costelles. El seu cos podia tenir perfectament quinze anys més que jo, era morè però es notava que la seva pell fina era delicada: presentava cremades pel sol del sud i estava una mica resseca. I què. Jo li pensava hidratar amb la meva pròpia saliva i fent-li fluir líquids corporals més efectius que qualsevol quincalla.

>>La base de l'abdomen també era un punt erogen, la línia alba. Els nervis del seu coll es torçaven i s'estiraven graciosament, al compàs de la seva respiració en acaronar-la-hi. Ell em mirava divertit, fins i tot tendre, mentre jo li veia als ulls el plaer que anava experimentant.

>> Pantalons, sabates, (important) mitjons i calçotets fora. Jo estava xopa, ell amb prou feines m'havia acaronat la zona pèlvica però jo estava excitada, excitadíssima, perquè prometia un orgasme fulminant. D'un parell de moviments li vaig col•locar el condó, que va lliscar amb suavitat, i vaig pujar a sobre d'ell. Ell m'empenyia des de sota i jo seguia els moviments al compàs que marcava, notava que m'estremia i els nervis se'm marcaven per sota la pell, tenia llàgrimes a la vora dels ulls mentre xinàvem - estrepitosament, sorollosament, gemegant els dos -. Ell tenia una punteria perfecta, em rascava pel punt G i l'orgasme era perfecte, estava udolant com una bèstia i fent sonar les molles del matalàs.

>> Quan ell es va córrer jo vaig ser ràpida, li vaig fer un petit massatge al crani, amb la punta dels dits, prement suaument la seva pell i fent-la lliscar. Es va posar a riure, semblava que rebentaria i que es volia desfer de mi. El vaig immobilitzar - és un dir - amb l'altre braç sense deixar de fer-li un massatge al cap, fins que poc a poc es va relaxar, gemegant lleument, i es va endormiscar, mentre em deia dolça, ets com un lleopard, esvelta i fina però enèrgica, forta i excitant, un perill però oh com m'agradaria perdre'm per sempre més en el teu perill. En el teu pubis. Tens una pell molt fina, molt bonica, tu tota ets preciosa, elegant, esvelta, sensual. Ell estava agitat i jo em vaig tombar de costat, repenjant el meu cap sobre la meva mà. Em vaig deixar acaronar el perfil de les meves costelles i del meu ventre i els malucs, per deixar que la seva mà tornés amunt. La seva respiració s'estava tornant compassada i jo no en tenia suficient, de manera que em vaig omplir una altra copa de cava i li vaig donar un petó als llavis.

>> I llavors se'm va acudir. Vaig agafar el telèfon de l'hotel i vaig cridar a recepció. El mosso va canviar de to de veu després de demanar-li el que volia, què graciós en un ambient així. Vaig demanar una escort. Sens dubte, el recepcionista em devia prendre per prostituta. L'Eros encara estava endormiscat. I el vaig contemplar tombat sobre el llit amb els ulls mig clucs, mentre feia un glop a la meva copa.


III


>>Al cap d'uns pocs minuts ell va incorporar-se i jo em vaig posar davant d'ell, amb les cames obertes per davant la seva pelvis. Li vaig fer un petó al seu pit, amb intenció de mossegar-lo lleument, i ell em va agafar suaument, fent lliscar els seus dits de pianista per la meva esquena. Maca, ets preciosa, esvelta i àgil, quins pits, oh Déu, em perdria en el teu cos i no voldria saber res més del món... a mi, que la talla vuitanta de sostenidors em va gran. Em feia sentir una deessa. I em va tornar a masegar els ossos de l'esternon, passant la llengua i els llavis entre les cavitats, fins que em vaig deixar anar entre sospirs i murmuris.

>>Mentre em llepava els pits i jo pestanyejava de plaer, vaig notar els seus dits dins la meva vagina i vaig respondre obrint generosament les cames, tornant a gemegar. Una mà seva entrava dins meu, prement el meu punt G i l'altra mà es va concentrar en el meu clítoris. Em vaig rendir. El sostre de l'habitació tenia un mirall. Veia clarament, a pesar de la penombra, els ossos de la seva esquena, la columna vertebral i les seves costelles, encenent-se i apagant-se a causa de la seva respiració. Fins i tot la pelvis se li marcava a través de la pell. Estava molt prim però a la vegada, els muscles dels seus braços i els seus pectorals eren evidents. S'inflaven i es desinflaven amb els seus moviments, els nervis del cos se li marcaven de forma voraç a mesura que feia l'esforç. Jo obria i tancava els ulls. Obria els ulls i veia els seus braços en tensió, inusualment fibrats en relació a un cos tan ossut. Tancava els ulls per concentrar-me en el formigueig que em recorria des de la base del crani, passant pel coll, els pits se m'inflaven, l'esquena es relaxava i l'estremiment em recorria fins a la planta dels peus. Obria els ulls i veia la seva expressió de determinació, concentració i tossuderia, comparable només al d'un ciclista a punt d'arribar a la meta després de recórrer setanta quilòmetres. Tancava els ulls i em tornava a concentrar en una visió de focs artificials que tenia davant meu, olorava la seva suor, una olor excitant, viril, més provocadora que cap fragància industrial. Escoltava la seva respiració tossuda i determinada. Fins que vaig sentir el doble orgasme, al clítoris i a la vagina, vaig xisclar durant molta estona aquest cop. I ell, satisfet, va tornar a atacar els meus pits, la base dels meus pits, la pell dels meus mugrons, per prolongar uns segons més aquest plaer que em va tornar a recórrer tot el cos i ja gairebé em feia mal, exterioritzant-lo a través de crits aguts aquesta vegada, perquè tot l'estremiment no em cabia dins el cos.

>> Mentre ell jeia satisfet al meu costat va sonar el timbre de l'habitació. Ell es va posar ràpidament uns calçotets i va obrir la porta.


IV


- Era ella?

- I aquí entra ella, exactament. Vestida de marca, mulata, voluptuosa, amb uns pits exuberants, escotadíssima. Vaig sentir una punxada d'enveja, aquella professional tenia tot el que em mancava a mi. Però no se'm va notar el deix, per sort. En tancar la porta vaig incorporar-me jo també i ens vam saludar els tres. Per sort, ella també parlava francès.

>> Vaig omplir una copa de xampany per a tots i ell es va quedar callat, com quan algú es veu de sobte embolicat en una història amb la qual no hi comptava. Jo m'ho havia manegat tot parlant amb veu baixa per telèfon amb el noi de recepció, ell no estava receptiu i no s'havia assabentat molt bé del que havia demanat. Ara havia introduït una altra noia per jugar, per tenir sexe, volia un trio i d'acord amb que no li havia consultat res, però després de tot, quin home rebutja un trio amb dues dones? I si el rebutjava era ben lliure i capacitat d'obrir la boca i dir el que pensava, no?

Riures.

- Evidentment...

- Evidentment que no la va rebutjar. De fet se li endevinava una espurna als ulls com dient, vinga, quina nit, serà la millor nit, oh i tant. Vam conversar breument amb la Sue, que va treure's la major part de complements que duia en veure que nosaltres estàvem completament nus. Una professional desinhibida. Vaig abaixar-li la cremallera del seu vestit i els seus pits - enormes - van quedar al descobert. No eren operats. I no duia roba interior. Excitant. Així m'agrada, que anem a per feina.

>> Vaig saltar jo primer i vaig petonejar la seva pell fosca. Ella va riure i em va acariciar els braços. Tenia la pell molt setinada, hidratada i cuidada. Va passar a palpar-me l'esquena, el coll, els pits i em va grapejar-los per després mossegar-me sobtadament els mugrons. Vaig xisclar de sorpresa, però no sé què havia fet ella per a que la mossegada m'excités enlloc d'adolorir-me. La vaig agafar, li vaig dir, torna-hi i em vaig deixar fer per ella. De reüll veia l'Eros que es masturbava mentre ens observava, però ara la protagonista era la Sue, no l'Eros. Com ell havia fet abans, em va tocar amorosament els pits, imprimint a cada cop i a cada llepada més força fins que gemegava, i llavors va baixar fins a l'abdomen. Ella em va estar passejant la llengua pel melic, col•locant la pelvis sobre la meva cara. En dos segons tenia les seves mans introduïdes dins la meva vagina, buscant els meus punts dèbils, les seves dents jugant amb el meu clítoris.

>> I els meus dits es van introduir a la vagina d'ella i va proferir un gemec. L'Eros se seguia masturbant. I els meus dits van trobar un punt esponjós, ple de líquid, oh genial, i vaig prémer, pujar, baixar, i veure que el seu coll es dilatava. vaig insistir directament amb tres dits, rascant amb les meves ungles, tant mossegades i les puntes dels dits amb calls de tocar la guitarra, Mentre, amb l'altra mà, vaig repetir la jugada de l'Eros: vaig col•locar la punta del dit índex i mig a sobre el seu clítoris excitat, el vaig prémer i vaig començar a fer moviments circulars, suaument al principi i pujant la velocitat progressivament. Era difícil i jo estava a sota, m'havia d'aguantar amb el colze i els altres dits al seu cos per no perdre l'equilibri. Però finalment vaig sentir-la gemegar, i en aquell moment vaig insistir a la seva vagina, ja tan dilatada que hi cabien les meves dues mans. I en pocs segons va arribar el meu orgasme. Cridant, vaig insistir amb força a la seva vagina, volia que la Sue gaudís també. I es va córrer, gemegant i esbufegant. Ella es va deixar caure al meu costat mentre l'Eros ja s'havia corregut i ens mirava, respirant fondo, amb foc als ulls. El seus pit es movia exageradament, tenia els ulls humits i els pòmuls encesos.

>> Em va murmurar, et desitjo, ets la repera. Tenia la veu greu, i em notava que em mullava mentre em parlava. Em corria i no podia evitar-ho. Crec que ell en va beure, però la meva percepció estava distorsionada pel plaer. Jo tenia els rostre encès, els llavis a punt d'esclatar i ell va tornar a introduir la seva ma a la meva vagina. Vaig caure del llit a la catifa i allà em va seguir prement el punt G i el clítoris a la vegada. Cridava i gemegava, em feia mal però era un dolor excitant. Me'ls premia amb tanta força que em va dilatar, em vaig tornar a veure pel mirall del sostre, els ossos del meu cos es bellugaven sota la pell, els lligaments semblava que volguessin sortir, temia una lesió però realment, estava tan excitada que si hagués passat no ho hauria notat fins a l'endemà. Ell encara em va dilatar més. Es va ajudar de la Sue a posar dins la meva vagina no les seves dues mans, sinó tres, la Sue i l'Eros m'estaven masturbant simultàniament. Jo estava totalment immòbil de plaer, i gairebé cega. Veia vagament la Sue introduint una ampolla de xampany buida dins la meva vagina, embolicada amb una tovallola. El tacte aspre de la tovallola era esparverant, em posava la pell de gallina i m'eriçava els pèls, em provocava tremolors i ganes i ganes de gemegar. I de ganes de gemegar vaig passar a cridar i a xisclar com si em matessin. La tovallola absorbia els meus fluids i el seu tacte encara m'excitava més enlloc de fer-me mal perquè jo seguia mullant sense parar, tot i que la Sue, rient, deia alguna cosa com que l'ampolla de xampany s'estava quedant petita i que l'havia de moure de costat a costat perquè ja no em tocava la pell. En aquell moment vaig veure una ombra sobre meu, l'Eros, suat, encara em masegava, mastegava, premia, llepava, sacsejava els pits. Ell estava ja agressiu, enèrgic, feia poca estona que jo ignorava que els meus pits poguessin donar tant de si, fins que una escalfor a la zona del meu cor em va fer tornar a la realitat. A part del meu apoteòsic orgasme vaginal estava tenint un orgasme pectoral que m'estava fent perdre la consciència. Jo no parava, gemegava i gemegava mentre sentia ara l'Eros mastegant fortament els meus pits, jo xisclant com una nena petita que volia més, i de cop vaig veure aparèixer una fusta.

>> Entre l'Eros i la Sue em van pegar. Va durar molta estona, però ni la vaig contar, jo estava tan excitada que no em feia gens de mal, al contrari, la meva pell s'havia tornat tan insensible que el dolor l'identificava com a plaer. No sé quan vam parar, però vaig veure que de cop l'Eros estava bocaterrosa, esbufegant, i la fusta sola al seu costat. A l'altra banda, hi havia un fuet. Jo em sentia al límit, però vaig respirar fons i tot i el cansament vaig determinar-me a començar un nou atac sexual. Li vaig fer l'ullet a la Sue i entre les dues vam masturbar l'Eros, centrant-nos en el seu gland, el seu tronc, el seu escrot, els seus testicles, el seu anus. El seu abdomen. Ell gemegava i donava puntades, reia i dels riures cridava. Vaig tornar a acaronar-li el cap prement els dits i es va calmar. I llavors va ser quan jo vaig empunyar el fuet i li vaig pegar a les cuixes.

>> Ell gemegava, gemegava i reia i s'intentava escapar. La fusta amb la que m'havia estat pegant la Sue tenia una punta acabada en estrella i li estava clavant l'estrella a la seva esquena, molt ossuda. A mi m'estaven començant a sortir morats en forma d'estrella on abans havia estat sentint plaer. I a ell li'n sortirien més tard, però ara estava concentrat en intentar defugir inútilment. Era pitjor, quan el meu fuet li va tocar el coll li vaig demanar que s'agenollés al terra, davant les reines del plaer, per no provocar-li cicatrius comprometedores davant entorns com la feina o la família si es que li importava. Agemolit a terra com un presoner medieval va estar rebent cops, fuetades, bufetades i puntades fins que va caure estès a terra, gemegant, exhaust de dolor i de gust. Déu meu, tan milhomes que semblava. Vam posar-lo cap per amunt i tenia el penis erecte. Jo estava humida, molt humida, les meves fines cames estaven regalimant. No ho vaig poder resistir. Em vaig tornar a posar un preservatiu - femení - i el vaig tornar a penetrar, aquest cop era jo qui marcava el ritme i ell em seguia sense poder-me seguir, però erecte això sí, movent el cap a un costat i a l'altre sense poder fer res més, atrapat, no podia ni parlar de plaer i d'esgotament. Ara era jo qui li deia, carinyo, et sembla bé? M'encantes, la claves com els àngels, qui pogués repetir una nit així, em fas suar però per tu suaré el que faci falta. Déu meu.

Ell va tancar els ulls, va prémer les parpelles, va aixecar el tòrax i va gemegar. Vaig sentir com el seu membre, inflat, encara augmentava de volum dins la meva vagina. I vaig agafar el meu xal de seda d'una revolada i el vaig escanyar suaument, amb delicadesa però amb decisió. Dolçament. Ell va callar, es va concentrar amb els ulls tancats i finalment es va relaxar. Vaig saber que s'havia corregut. Exhausta jo també (tot i que ell més, ja que acabava de fer un esforç tel•lúric tenint en compte l'escena anterior i que amb prou feines havia descansat entre orgasmes) em vaig incorporar. Tenia mal de cap de la baixada de tensió. La Sue s'acabava de masturbar davant nostre. I jo li vaig donar un petó als llavis.

>> L'Eros estava dormint al terra sobre la catifa. Plàcid. Quedaven quinze minuts i em vaig quedar parlant amb la Sue. Ella s'ho havia passat molt bé, li havia encantat fer-nos gaudir tant. No tots els clients eren gent amable i en veure que nosaltres dos l'havíem tractat tant bé, va decidir no cobrar-me els serveis oferts pel sado. Em va fer una mica de llàstima aquest comentari, tant de bo no l'hagués fet. En marxar, em vaig quedar amb un cert sentiment de buidor que entelava el que havia experimentat aquella nit.

>> Em vaig mirar al mirall... desmaquillada, despentinada, exhausta, ullerosa, amb unes arrugues incipients als ulls... Plena de cicatrius. Sort que eren en parts del cos que podia amagar perfectament sota la roba de primavera. Hauria d'anar aviat a una farmàcia a comprar una pomada per hematomes. Em vaig girar. L'Eros, dormint, desarmat, infantil, a terra, esgotat i feliç. Ho havia passat molt bé amb ell, però la nit havia acabat. Em vaig dutxar, arreglar els cabells curts, em vaig maquillar per amagar les bosses dels ulls i vaig marxar. No volia despertar-me al seu costat, arriscar-me a intercanviar telèfons ni a demanar de tornar-nos a veure. Simplement volia repetir aquella experiència tantes vegades com pogués. Amb homes nous. No repetir ni quedar-me anclada en experiències passades.

- Ets freda.

- Potser. Però sóc feliç així.

- No et crec.

- No et dic que en altres relacions pugui trobar major felicitat. Però no em volia veure lligada a cap home. Ni a aquest ni a cap que conegui.

- Més endavant...

- Més endavant no sé que passarà, ni ho saps tu ni ho sé jo.

Comentaris

  • Molt bo[Ofensiu]
    Samuel Tarter | 29-11-2013 | Valoració: 8

    Molt ben escrit. Tot i la seva extensió un cop comences no pots parar de llegir, t'atrapa, tens ganes de saber què passarà. Felicitats, un dels millors relats que he llegit en aquesta pàgina.

l´Autor

Riksus

3 Relats

1 Comentaris

1624 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00