Com oblidar-te??

Un relat de: xauxa

Com oblidar-te??

....quan no vull fer-ho, però sé perfectament que és el que he de fer, li he donat moltes voltes, m’he intentat conformar amb el que tu em dones, que no és poc, però els teus sentiments no s’ha semblen en les meus.
Hi ets, ets allà o aquí per donar-me un cop de mà, per enviar-me un somriure, per a fer-me sentir be... però continuament em fas veure que tu estàs content amb la teva vida... i jo m’ho crec, no tens cap necessitat de dir-me una cosa per un altre.

M’amago en els meus somnis i fantasies, jugo a enganyar-me a mi mateixa quan deixo que el meu cervell revisqui moments per a mi importants, a on he rebut quelcom més que un afecte i unes moxaines, i perquè jo aquestes coses sempre les he reservat per algú especial, no entenc com tú les pots repartir a dojo. Me’n alegro quan em dius que estás be, que has retrobat el teu camí, i potser es que hem arribat a l’encreuement i anem amb direccions diferents,el teu retrobament m’excluieix a mi, a les meves il·lusions i als meus sentiments.

He estat entre nùvols i m’agradat veure el paisatge des-de allà dalt, a on tot es possible i les coses poden canviar amb ajuda d’una vareta màgica... a on he moldejat els fets, tornan-los més dolços per a mi. Sé que no em vols fer mal, sé que a la teva manera m’estimes, tot i que mai ens ho hem dit, almenys verbalment, mai hem estat prou valents per deixar al descobert els nostres sentiments, tu i el teu entorn a vegades feu las paus, a vegades us enfadeu, però es el teu entorn i tu em dius que hi vols ser-hi, a vegades he pensat que et vols convencer a tu mateix. Jo sense donar-me compte he anat entrant en un lloc on he reviscut emocions adormides, s’han despertat poc a poc amb mandra, amb pors, però sumnin-me en una mar d’il·lusions a on un cop t’hi has llençat, no hi vols renunciar ....

...però avui alguna cosa em diu que prou, que està així i així serà, a vegades les coses son inamovibles i em costarà i dia rera dia, probablement seguiré esperant que passi allò que tant desitjo, i que no es altra cosa, que sentir-te al meu costat, sentir-te que t’acostes a mi, amb els mateixos sentiments dels que ara jo lluito per desfer-me’n... a vegades les coses no poden ser i a més a més son impossibles...

Comentaris

  • DiOn | 06-03-2006

    Només dir-te que hi ha parts del cos que no entenen de raó com ara l'estomac i el cor! Però el repte està aquí ha desafiar-ho!
    Ànims!

  • Via lliure...[Ofensiu]
    natasha | 15-12-2005 | Valoració: 9

    ...als sentiments, perfecte!!Donar-ho tot per una persona i ell retornar-te'n també però quelcom diferent a allò que voldries, sé el què és. Aquest relat, escrit d'un tema tan comú, però amb un aire diferent, aqui està la màgia!!
    oblidar és dificil, però quan hi ha voluntat el camí ja comença a estar marcat, ara tan sols cal seguir-lo sense presses.

    Et seguiré llegint!!

    Petonets

    -.-NaTaShA-.-