Carrer Llibertat.

Un relat de: Cavaller del Tobós

M'has demanat la meva opinió, no te n'hauries d'emprenyar, crec jo.
Volies sinceritat, pues l'has tingut i ara no la vols. No t'entenc. Bueno, no entenc ningú, però a ningú és a ningú. Sempre intenteu fer veure que el més correcte és allò que després per real i cru que pot arribar-ne a ser, us fereix i penseu que el vostre meravellós món no el sabem apreciar. És obvi que no sou tant purs com ens ho feu creure.
Cap cafè. En ve de gust, però no el vull, no vull cap cafè a mitja tarda compartit amb tu. Ja n'hi ha prou, la vostra hipocresia us la confitareu vós sols. Me'n vaig i, sis plau, t'ordeno, no em truquis ... em destorba la teva veu a l'altra banda del mòbil. Ciao. Arreveure, ens veiem pels puestos si s'escau, no perdré més el temps en la teva egocentria ni en les vostres bones maneres. Me'n vaig amb la meva autoestima ben alta abans que resti tacada per la vostra malícia humana. Sí, si, algun dia ens veurem, pels puestos, ja t'ho he dit. Ah, me'n descuidava, em torna sense agradar, ara no faré com sempre, rectificar i pensar que no és tant dolent: és una merda.

T'havia dit que no em truquessis.
Què vols saber? Si he canviat d'opinió? Ho portes clar cirerer. És un egoista, només em vols per als moments crítics i ara el teu moment crític és que no et vull fer ni punyetero cas? Espavila xaval, espavila.
De camí a casa. Pizza rescalfada probablement. Puff, per què et segueixo el joc. No tinc ganes de malgastar el meu temps com n'he anat fent fins ara. La de viatges i voltes al món que n'hagués pogut fer amb el temps que he dedicat a suportar la càrrega del teu cap sobre el meu hombro i a consolar-te amb paraules tendres i til·les tèbies?
No en tinc ni idea quina pel·lícula fan al Victòria avui!!!! Alguna d'estrena, imagino. Què, no hi ha cap dels gossets de la teva camada que vulgui desperdiciar la seva vesprada amb la teva arrogància? Baff, segurament que amb ells sí que els hi ha agradat i no t'han dit que era una merda. Una merda (m-e-r-d-a).
[...]
Gràcies.
[...]
Sí, ja he arribat a casa. Sí, estic obrint la bústia. Sí, tinc una carta. Sí ... és teva ...
Eo! Eo! Nen, què hi ets! Capullo.

Taxi!!! Taxi!!!
Bona tarda, al carrer Llibertad, si us plau?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Cavaller del Tobós

3 Relats

2 Comentaris

2020 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00