campus mílitar:capítul 4

Un relat de: miree
capítol 4: A la mansió part 1

CAP ENTERIOR

vaig penjar

-Mama ma dir ell que ens passaria a buscar demà ales 11 i que ho hem de preparar tot.-vaig dir jo cridant d'alegria)
-Ok filla .... mans ala obra .- (va dir la meva mama contenta)
... ................................................. .................................................. .....................

-Déu sius plau no em puc creure que demà al matí aquest en una mansió - (cridi)
-Ok filla però no cridis tant que em vaig a posar malalta ... ja em comença a donar alguna cosa ....( va dir la meva mama)
-Si mama .... ho sento ... (vaig dir jo trista)
-Ho sento filla però no cridis ... mm farem les maletes per demà? (Va dir la meva mama)
-Si!!! (Vaig dir cridant)

mama em va mirar ,i la seva cara deia r "o pares de cridar o et càstigo"
jeje

-Ho sento (vaig dir)
-Ola volgut diari ... no sé com explicar el que em ha pasat avui ... primer la mare em va dir que teníem una Mansió molt gran amb majordoms i serventes .!!!!- uf el que va molar !!!.- Després la meva mama m'ha presantat a un majordom .... té la meva mateixa edat ... i treballa per la mare-... que puc fer ... tinc ganes de conèixer-los a ells ... haver si podrem fer alguna cosa per saber alguna cosa del meu pare ... deu meu estic una altra vegada plorant ...- Deessa tranquila ...- ho sento de nou .... no se que contar més, tinc tantíssimes ganes de conèixer-li i també que ja he fet la meva maleta ... t'explico lo que porto ... la meva roba preferida ... mm sempre amb unes converse liles amb el signe de l'estrella a cada costat ... mm una samarreta lila i uns pantalons negres ajustats als meus malucs ... i fins al genoll ... i una armilla pirata sobre de la samarreta lila, .. . i després és tot el que m'ha regalat la mama .... vestits ...
una mica de maquillatge per alguna ocasió ... només que no m'agrada posar-me-el .. per que no se posarme-l bé ... em porto el meu portàtil ... llibres com crepuscle els 4 i també els caçadors d'ombres. .. ja llegits tots més de 8 vegades cadascun ...(( això que explico dels llibres és veritat me'ls i llegit més de 8 vegades cada un és que els devoro i no em avorreix volvérmelos a llegir .... em encanta llegir ...!! miree =))). També m'he portat el meu quadern de cançons per poder apreciar la música del papa ... tot i que el meu papa era militar ell cantava ... com aquesta cançó:

Sempre em pregunto,
si el sol,
brillés
mirare el mar
els núvols, mirar com passen
veure la reacció,
que faràs,
quan et digui,
el
que
sento ... per .... tu
és mirar-te el que em fa feliç
les estrelles
la música
per a mi és,
com un vent que bufa els cabells
quan vaig per la vora
vull estimar-te
vull dir-te el que sento,
el que sento ... per ... tu ....,
quan sento i miro els batecs del teu cor
quan els sento
es que alguna cosa passés
es que escrivint,
estoooo
sentiré
el que hi ha de sentir
per dir-te ....,
ET VULL!

(La cançó l'he tornat a escriure jo soleta ... xd no me la copiïn pk és única per a mi ... jajaj és broma ... m'encanta escriure cançons comentin i que tal la historia? i la cançó "que tal aquesta? petons ... miree =)).

-Bé diari demà ens espera un dia molt interessant així que em vaig a dormir .... bona nit!! - (Vaig posar al diari ... em vaig posar el meu pijama de color lila em vaig asseure al llit ... li vaig donar un petó ala foto on sortia el meu papa amb el meu mama ... li vaig dir .- bona nit papa querido.-t'estimo aviat et tornaré a veure ... ho prometo ... (els seus pensaments es van anar ja que en menys d'un minut es va quedar dormida).
(Ara tornem que em sembla que en aquesta hsitoria no és posat com era Deessa la protagonista ... ho sento molt nois no em acord de posar-ho ... .. ... Era molt bonica amb el cabell castany amb els ulls blaus. .. tenia una boniques cames però sempre portava pantalons .... mai portava faldilla perquè no li agradava ... era prima ... molt maca seus cabells tenia reflexos rossos ... molt maca ....)
(Canviades: Ell era tal com recorden el majordom principal de la mansió de la senyoreta Ange ... era pèl-negre amb reflexos castanyers ... ulls color mel ... una bellesa ... de físic tenia un bon cos. la Mansió portés un vestit molt formal per rebre-les ... però per estar per casa quan no hi ha ningú important es posa una camisa negra amb pantalons llargs també negres i unes Vans blavoses. Recordin té 16 anys com Disy o Deessa.

(Mama de Deessa: ... es diu Ange ... però la seva filla li crida Anggy ... per que com no m'agrada el nom d'Angela molt ... el volia posar-hi Àngel ... però com és nom de noi vaig posar Ange ... jiji .. m'encanta el ÁNGEL ... el seu nom m'encanta ... bé ella té 32 anys és molt jove ... té el mateix cabell i cos de Deessa però els seus ulls són verds .. . com les fulles d'un arbre, de fluix el color. Bé ella és una mare fabulosa ... faria qualsevol cosa per la seva filla ... l'estima ... (L).

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de miree

miree

12 Relats

23 Comentaris

10560 Lectures

Valoració de l'autor: 9.88

Biografia:
Hola em dic mireia ara mateix tinc 16 anys i visc a manresa,estic aqui per fer viure l'hu que es escriure,per que es l'hu que magrada mes en aquest món,espero que tots els meus relats els i agradin ya que soc nova aqui,espero molts comentaris i moltes visites,gracies a tots en aquest mon de fantasia i vida imaginaria provocada per la meva imaginació...