Breu

Un relat de: Josoc

Blau de mar
blanc d'escuma,
so d'onades,
sal al gust.
S'albira la tempesta
Blau de cel
blanc als núvols, so de trons,
humit gust.
S'acosta la tempesta.
És de nit,
sóc al llit,
fora plou,
res es mou.
S'allunya la tempesta.

res es mou.

Comentaris

  • El temps passa[Ofensiu]
    Unaquimera | 10-01-2011

    Mentre, a fi de trobar el teu segon relat recomanat, seguia baixant pel llistat dels teus relats avall, avall, m’ha cridat l’atenció aquest “Breu” sense comentar, i he decidit estrenar-ho jo:
    quina bona pensada la meva, ja que ha estat un plaer topar-me amb el blau del mar bressolat pel so de les onades, el cel amb núvols blancs i més tard carregat de trons, la sensació de ser segura al llit mentre a fora plou, ...
    quina pau que dóna aquest deixar passar el temps gaudint de tot allò que ens envolta, oi?

    Després de llegir-ho, i ja que a més m’expliques en el teu darrer comentari que “Jo també començo el dia obrint la finestra i contemplant el cel”, no puc per menys que oferir-te aquest altre poema: Abracadabra!

    Pel que dius dels comentaris, pensa que en gran part són deguts a que sempre responc als que rebo, i això crea vincles entre autors; també a què prenc la iniciativa i comento a qui s’estrena com autor o a qui mai no m’ha comentat: encara que sé que de vegades no rebré resposta, altres si: sóc una “lectora i comentarista compulsiva, jaja!

    Bé, tornaré aviat, però entre tant t’envio una abraçada blava,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Josoc

Josoc

129 Relats

525 Comentaris

121429 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc una apassionada de les lletres, m'agrada llegir i escriure. Durant molt de temps he guarsat per mi sola la majoria dels meus escrits. Fins que vaig descobrir els RELATS. M'agrada pensar que són llegits, tal com jo llegeixo els d'altres. M'agradaria molt que els comentéssiu.