Boira entre Boira, Maragdes Perdudes

Un relat de: pseudo

El cercle de fum ja s'havia tancat sobre l'escenari. El concert d'uns tal Abracadaver acabava de començar. Era un grup curiós la veritat. No si veia una clara unitat, d'aqui provenia la seva força.

Un duel entre músics, on les regles només les possava el recinte. En el moment de més espectació
les quatre figures aliaven les seves notes, la flama dels instruments emboirava l'ambient i amagava les cares exhaustes. Però per desgràcia tothom no gaudia del moment, com debia...

Recolçat sobre la soledat de la humida barra tením el nostre desconsolat individu:

Home d'uns trenta-cinc anys, que no veu res davant seu. Està perdut, però és massa orgullòs per confessar-ho. Es sent frustrat, no treballa del que hauria volgut, i no es per falta de capacitat, si nó que l'atzar l'ha martiritzat. Tot no acaba aquí perque realment el seu problema té a veure amb la seva vida social. En absència de companyia, combat les hores de solitud amb alcohol.

Per un rampell incontrolat, s'alça de la barra amb moviments lacats. La boira ofega els seus atropellats ulls, tot transcorre amb "normalitat". Vol trobar la seva princessa per aquest nit.
Pobre desgraciat, la seva olor rebentaria l'alcoholimetre.

Les princesses no tracten directament amb alcoholics. Tranquils ell ja ho sabia això. Acostumat a les mirades agressives i les paraules més dures, el nostre amic opta en tancar-se en si mateix, i que sigui la imaginació qui relament el faci volar.

Entre tant descontrol, troba a dues preciosses maragdes, que extranyament, el reflexen a ell amb dolçor.

El desafortunat no recorda res més d'aquella nit.

Comentaris

  • realitats...[Ofensiu]
    Pluja | 06-03-2005

    una realitat que a cada concert, cada racó de ciutat... es troba.
    No tot és tan fàcil com sembla... En el moment més inesperat obres els ulls al món que t'envolta.. i veus que no tothom és feliç, que la hipocrasia s'acosta famolenca de víctimes... Què és més fàcil que acostar-se a l'alcohol per no ser conscient del que realment ets? Potser només vols una pessic de llum que il·lumini la foscor d'aquell instant...

l´Autor

Foto de perfil de pseudo

pseudo

48 Relats

256 Comentaris

81525 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:
Vaig néixer el 22-10-1984 a Barcelona, tot i que des dels 4 anys visc a Girona.

Doctor en tecnologia.

Al setembre del 2006, vaig tenir la sort de publicar el meu primer llibre: 'Primeres Poesies', amb l'editorial Emboscall, algunes de les quals es poden trobar en aquesta plana (Ulls d'infant per sant Jordi, Mirada en Flama, Sonets XIX i IX, Flor de Tardor). El llibre es pot trobar a les principals llibreries gironines i en algunes de Barcelona, també mitjançant les webs totllibres ,
Llibreria Ona
i
Casa del Libro


Al setembre de 2007, he vist publicat el meu segon llibre, també amb l'editorial Emboscall, sota el títol Escrivint entre deliris el qual conté alguns relats que podeu trobar en aquest web, encara que els hi ha calgut una bona repassada.

Torno a voltar per aquestes planes després d'una temporada d'abstinència...


Per qualsevol dubte: albert.trias@gmail.com