ARRELATS

Un relat de: arrelats
Tant de bo pogués ploure quan ho necessites. Només ploure. Perquè tenir el poder de decidir el temps que farà demà, o durant la setmana, o en els propers cinc minuts seria injust.

Injust per tots aquells que no comparteixen la necessitat i el desig d’un ruixat purificador. Llamps. Trons. Un vent que bufa fort i doblega els arbres d’un costat a l’altre, i tu els veus des del balcó. A través dels vidres mullats de la finestra, mig oberta. Mentre l’olor de terra mullada comença a escampar-se per tot arreu. Segueixes mirant els arbres. Forçats a doblegar-se, a anar d’un costat a l’altre i recuperar la seva posició inicial a l’espera de noves ventades. No tenen opció de deixar-se. Obligats per naturalesa a no perdre la compostura i mantenir-se ferms. Arrelats al petit tros de vida entre l’asfalt on els ha tocat viure. No poden fugir.

Quan arriba la tardor deixen volar les fulles, i jo deixo volar la imaginació. I soc arbre. I ni la pluja ni el vent, que em doblega, em doblega mai del tot.

Comentaris

  • fondre's[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 20-05-2019 | Valoració: 10

    Aquesta observació teva manta de vegades la he tinguda jo. No! no es poden escapolir els arbres, però si que poden sobreviure en condicions climatològiques summament adverses. Sentir-se arbre, com et sents tu, denota que est una persona de sensibilitat inusual. Nil una abraçada de fullam.

l´Autor

arrelats

1 Relats

1 Comentaris

449 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
"A Relats" és un perfil d'instagram (@a.relats) on, si tinc temps, penjo allò que escric.

Últims relats de l'autor