Aquest...

Un relat de: poNs

Aquest és el meu mon, el meu conscient i el meu inconscient. Aquest és el mon on visc, on sento, on he caigut a causa d'uns errors personals per una banda i aliens al mateix temps. Aquest és el mon que he creat per mi, un mon que només es real per mi, on només jo puc entrar i sentir-ne el dolor que provoquen les flames d'una hipocresia irracional, una hipocresia innata, absurda i sense sentit comú.
Aquí és on amago els meus més preuats tresors, sentiments i emocions, on a poc a poc es consumeixen en un mar de foc fins a quedar destruïts. No sense deixar rastre, sinó deixant un buit dins meu, un buit que només omplen les cendres d'allò passat, el qual ara mateix no te cap valor moral útil.
Unes sensacions que mai no tornaran a ser el que eren, unes sensacions oblidades per un cor que havia estat encès i ara ja n'ha esdevingut cendra i només hi resten unes flames que ja han consumit tot el que hi havia, tanmateix resten enceses i més vives que mai, però no son les flames de la felicitat i del plaer, sinó les flames de l'agonia, el dolor i el patiment, unes flames que no s'apaguen ni amb el més profund desig, només s'apagaran quan aquest cor maleit deixi de bategar, deixi de funcionar i al mateix temps deixi de mantenir un mon en flames absurdes que no cremen res, ja que està tot abrasat i calcinat de tal manera que només hi queden unes cendres inexpugnables i unes flames incapaces de guarir res

Tanmateix, deixem-ho estar...

Comentaris

  • ara qe hi som[Ofensiu]
    Xolnir de Groc | 16-05-2009

    no pots deixa-ho estar, ara, precisament, que has començat, llença't a la piscina i fes-nos nedar, amb tu mestre de cerimonies.

    Bones cabories, i ben expresades. Hi ha més mons per descobrir, jo en sé alguns.
    Que el viatge et sigui bo!

    X.

l´Autor

Foto de perfil de  poNs

poNs

3 Relats

2 Comentaris

3201 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
El principi i continuació de la meva vida no té res d'especial, seguit del meu creixement on no destaca res i l'imminent final que no vull haver d'esperar més del que ja he esperat.