Antipoema per pensar

Un relat de: Llibertari

Em ratllo perque penso
i penso perque tinc temps
i voldria no fer-ho
però en una ciutat
ets tu sol en un mar de gent.

Per tant penso i penso,
i penso coses que no hauria de pensar
coses que potser compliquen
més lo que voldria aclarar,
coses que al cap i a la fi
només aclareix-ho en el meu cap.

Si has de fer alguna cosa, fes-la
no pensis més del necessari,
fer-ho només crea falses barreres
que a més te les acaves creient
i empedeixen que arribis al teu destí
destí que intentaves trobar pensant.

Fes qualsevol cosa, qualsevol,
però no pensis, no pensis MAI,
pensar és el camí que porta directe
a l'infelicitat i que et crea una vida amarga,
i de preocupacions.

Ara penso en cremar aquest text…
Que és antipoesía?
I ho penso, perquè per culpa d'ell
ara penso més.

Qui en cada moment del día pensa en com i perquè
ocurreix tot el que l'envolta
i intenta posar-se al cap d'algú altre
perquè voldria que pensés com ell
acaba en fantasies que mai veurà,
perquè cadascú és un món,
i és impossible poder entrar en cadascun d'ells.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer