Aigua

Un relat de: lady_riverside
Tothom l’havia vist algun cop sota el seu paraigua negre, però ningú no hi havia parlat mai. Els més vells la recordaven des de temps immemorables, tot i que la gent la defugia des que algú l’havia titllat de malastruga perquè només es deixava veure els dies de pluja. Des d’aleshores s’havia anat aïllant paulatinament i les seves passejades per la contrada eren cada vegada més escasses.

Quan la sequera va assotar el lloc i els mesos es van anar succeint sense ni una sola gotellada, el poble en ple va escorcollar fins a l’últim racó de la zona per localitzar-la. D’ella, només en van trobar el paraigua negre esparracat arran de la riera dessecada.

Comentaris

  • Fidel Català | 08-01-2024

    Un microrelat ben dur, la nostra actitud envers allò que creiem negatiu ens pot dur a desitjar recuperar aquella lletjor que ens feia nosa, i que després es demostra que és una part més de la vida, i que tot ajuda a fer més portadora aquesta realitat que ens envolta.

    Bon microrelat. Sort!

  • màgica pluja[Ofensiu]
    Nua Dedins | 05-01-2024

    Interessant relat que arriba en dies màgics que esperem que ens la portin aquesta aigua tant preuada. Enhorabona i a seguir escrivint lady-riverside

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIV Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de lady_riverside

lady_riverside

5 Relats

17 Comentaris

827 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00