Adéu

Un relat de: estel d'estiu

Un comiat no sempre és definitiu, a vegades té matisos. Pots dir arreveure i estar segur que no tornaràs a trobar-te amb aquella persona o pots dir-te adéu i no poder oblidar ni el moment ni a qui li ho has dit.
Encara que el comiat no tingui aires de novel·la tràgica, no vol dir que no et sàpiga molt de greu que se'n vagi.
A vegades els sentiments més profunds són els més sincers, en ells no hi ha ni teatre ni fingiment.
Per tant el que és realment important és no oblidar aquella persona, la manera com li dius adéu tansols és un fet secundari.

Comentaris

  • es autentic[Ofensiu]
    AINOA | 03-01-2005 | Valoració: 8

    el acomiadas sempre es trist, pero si aquesta persona la portes dintre teu no es tan dur.
    una abraçada.

  • snifff..[Ofensiu]
    natasha | 03-01-2005

    m'has emocionat!!! a mi els adeus, es diguin com es diguin, mai m'agraden, tot i que els únics que puc arribar a comprendre o a agradarme son aquells que es diuen metaforicament a algú que t'ha fet mal i ja no vols tornar a veure mai més.
    bé,, un petonàs!!!

l´Autor

Foto de perfil de estel d'estiu

estel d'estiu

18 Relats

34 Comentaris

26268 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Des del 86 que em passejo pel món, gaudint de tot i de cada moment. Sóc del mig del mar, de l'illa de la calma i m'encanta escriure, explicar fets, imaginacions o simples paranoies ja que així buido l'ànima de tot el que em preocupa.

(Tal vegada és un poc minso el que dic, bé de fet tampoc és que digui gaire cosa perquè pogueu saber com sóc, així que la millor manera que teniu és llegir els meus relats, en ells vaig posant-hi pinzellades de mi)