31.12.2009

Un relat de: Flordolça

S'acaba l'any. El 2009 i amb ell, deixo enrere SENSE nostàlgia, un any ple d'emocions i sensacions estranyes, sentiments estranys, de infinites bronques i rallades, també moments feliços e irrepetibles, moltes decisions, totes importants, algunes mes que unes altres per a un futur no molt llunyà, de noves amistats, de nous errors comesos...
Ja arriba l'hora de fer balanç i recordar definitivament cada moment de l'any, que no es repetirà i que no sé si voldria tornar-lo a repetir [...]
No sé el que ens pot esperar al 2010; això, només ho pot saber el destí(maleït destí). Ha arribat l'hora de guardar bé un any més al nostre bagul dels records, tot el que ens ha quedat i oblidar-se'n. No d'oblidar amb el seu sentit literal, sinó de deixar, per a poder RECORDAR en un futur eixos moments. Però no per a recordar en el present.
FELIÇ ANY 2010 a tots els que m'envolteu, i a tot el món en sí. ...i als que formareu part de la meva vida aquest any.

FELIÇ 2010! I us desitjo un any amb molt d'AMOR, Sort, diners, èxit, fortuna, ALEGRIA, FELICITAT, Optimisme...i molta SALUT, SALUT i molta més S A L U T! I continuar aprenent com cada dia dels nostres errors una mica més i anar a millor, molt millor!
Eixirem a celebrar que comença un nou any o que s'acaba un altre?
A mi m'es indiferent, eixiré i viuré disfrutant del present. Disfrutant del moment a cada instant perquè sé que no es tornarà a repetir!
Arriba un any amb 365 dies de 24 hores de 60 minuts amb 60 segons cada una, IGUAL que el 2009.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Flordolça

Flordolça

5 Relats

12 Comentaris

4390 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia: