La lletra C sent els somnis

Un relat de: Joan G. Pons

La lletra C és coqueta i és a prop de les lletres A i B. I també vol compartir els seus somnis sentits més o menys inconscientment.

I la lletra C va explicar a la Sala de les Paraules algunes que aportaven quelcom per una bona relació entre Persones i Paraules.

* CÀBALA... una suposició aventurada.... un parany de la ment per calcular i planificar el que a vegades no és calculable. "Cabalem" massa i deixem de viure l'ara, el moment emocionant de viure.

* CABINA... espai petit... hi han cabines amb un aparell penjat... ara més buides doncs l'aparell el portem penjat al bolso o a la butxaca o a la cintura. Potser porto una cabina a sobre amb la porta desajustada... creences... rutines... esquemes amb data caducada ? ? ?

* CABRIOLA. Un salt, tot ballant, tot sortejant un obstacle. Aprendre a fer "cabrioles", va bé.

* CERCAR. Jo cada dia trobo.

* CADIRA. Una estona o una estoneta. Massa estona paralitza aixecar-me i moure'm. A vegades miro al darrera per si porto una cadira enganxada.

* CALAIX. Espai per guardar o deixar. Ordre i Desordre. Trobo i no trobo. Deixo massa aviat "coses al calaix" i després no recordo a quin calaix hi són.

I la lletra C contenta va dir a reveure i les altres lletres li van expressar un somriure acollidor.

Comentaris

  • he llegit la lletra W[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 02-06-2008

    Gràcies. He llegit el teu relat. La força de les lletres i tot el seu creatiu significat.